Знаете ли, че слънчевият знак на раждане е ключът към

...
Знаете ли, че слънчевият знак на раждане е ключът към
Коментари Харесай

Това са най-лошите комбинации между зодиите

Знаете ли, че слънчевият знак на раждане е ключът към психическата съгласуемост с други хора. Ако знаете, кой знак е на вашия сътрудник, ще сте в положение да планува, по какъв начин ще се развие връзката ви с него, както и да предотвратите спорове посред ви.
Двойки специфична композиция от планети
Много добра съгласуемост има измежду тези хора, чийто знак е настойник на същата планета. Това са: Овен-Скорпион, Телец-Везни, Близнаци-Дева, Стрелец-Риби и Козирог-Водолей. Не постоянно е елементарно да намерят общ език, само че постоянно са привлечени един към различен с изключителна мощ. Една до друга всяка зодия е в положение да открие функционалности, за които не е била наясно. Тези двойки не могат да бъдат наречени изцяло хармонични. Те имат доста вътрешно напрежение и противоречие, само че това не им пречи да бъдат щастливи. При Телец с Везни и Близнаци с Дева, контролиращата планета е единствената. Такива двойки се събират по-бързо, съвместимостта им е по-очевидна. Телецът и Везните са еднообразно привлечени от комфорта, единствено Телец извън, а Везни - от вътрешната страна. Телецът обезпечава материалната база за двойката, а Везните откриват комфортни връзки с външния свят, намират общи другари.
Близнаци и Дева са интелектуалци. Близнаците са общ брой от информация, а Дева е практическото приложение. В персоналния си живот сходни двойки не са прекомерно мощни. Те не отиват надалеч, ориентирани са сами, върху интелектуалния интерес и способността да си приказват за всичко, само че в бизнес живота това е доста сполучлив и потребен съюз.
За да могат Овен и Скорпион, Стрелец и Риби, Козирог и Водолей да се обединят, са нужни повече външни условия. Тези хора могат умерено да не се интересуват един от различен. Само в случай че животът ги събере непредпазливо, схващат, какви късметлии са. Вярно е, че това се случва, след дълготрайно мелене и поредност от спорове с друга тежест.
Коя е най-сексуалната зодия за 2020
Най-конфликтните двойки от зодиакалния кръг
Има хора, които не се нуждаят да бъдат дружно. Разбира се, те образуват и бизнес, персонални и другарски връзки. Но това се случи по два метода: или в персонални хороскопи на тази двойка са мощни по други планети. Изключение прави Слънцето или съюзът се основава на взаимоотношението им или чифт външни условия и духовно схващане.
Какви са тези двойки? Често неправилно мислим, че дадена двойка противоположни знаци са несъвместими детайли (огън-вода, земя-въздух). Това не е по този начин. Двойките с противоположни знаци, постоянно са доста сполучливи, а чифт несъвместими детайли може да бъде една доста забавна връзка, където хората не схващат между тях. Такива, обаче са очаровани, от концепцията за друг сътрудник.
Този проблем - двойка прилежащи знаци, и тези човеци, чиито признаци са ситуирани на 150 градуса един от различен, не могат да дават един на различен нищо във връзка с личностно израстване и психическа поддръжка. Смятат, че е мъчно се срещнат и в случай че събитията ги събират, двойката ще е краткотрайна. Ако всеки има нещо, това не са неща свързани с сътрудник, живот… Това може да докара до чести кавги и непрекъснато напрежение.
Кои са най-лошите комбинации сред зодиите научете в iWoman.bg!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР