Знаете ли, че съществуват някои малки думички, които са способни

...
Знаете ли, че съществуват някои малки думички, които са способни
Коментари Харесай

Готови ли сте? Ето думите, с които ще накарате всеки мъж да полудее по вас

Знаете ли, че съществуват някои дребни думички, които са способни на огромни чудеса в любовния ви живот. И това ще ви го потвърдят най-хубавите психолози в региона на интимните връзки. Колкото по-кратки, простички и освободени от всевъзможни дълбокомислени и метафизичен декорации са те, толкоз по-силно и магическо е въздействието им върху мъжете. Семейните психотерапевти и сексолози са безапелационни, че колкото по-често употребявате въпросните думи по време на диалозите с колегата си, толкоз повече ще полудее той по вас.

„ Да “
Включвайки по-често в речника си думичката „ Да “, вие притегляте всичко положително и съзидателно във вашия живот. Правите живота си по-богат на позитивни прекарвания. Положителният отговор е присъщ за оптимистично настроените и усмихнати натури. Ето за какво тази вълшебна дума ще ви направи доста по-привлекателни и магнетични в очите на противоположния пол. Така че, благи дами, в случай че някой, който харесвате, ви попита дали желаете да се разноските с него до близкия парк, или ви предложения на кино, не отхвърляйте. Кажете „ Да “.

„ Не “
Колкото и да сте сюрпризирани, става известно, че и думичката „ Не “ е заредена с магия и..., забележете, позитивна осцилация. Специалистите обосновават изказванието си с дълбокото значение, което носи тази дума. „ Не “ е симвло на отстояването на себе си, на личните граници и правото си на персонално пространство. То е явен знак, че няма да позволите на никого да се отнася с вас като с даденост. С тази думичка ще разберете кой мъж може да се отнася към вас с схващане и почитание и кой – с потъпкване на ползите, личността и свободата ви. За задачата обаче избирайте рационално времето и индивида, на който да кажете „ Да “ или „ Не “.

„ Аз “
Само тъй като сте обвързани с някого, не значи, че би трябвало да загубите възприятието за себе си и персоналното си его. Това, че думата „ Ние “ навлиза по-често в речника ви, напълно не значи, че би трябвало да отстъпвате от личните си потребности, от фантазиите си и желанията си. Не подценявайте своята характерност поради различен. Бъдете правилни на себе си и не забравяйте да си обръщате внимание, да отделяте време и на личните си потребности и ползи. Бъдете с някой, който ви приема такива, каквито сте. С човек, който ще оцени желанието ви да отстоявате на правилата си и да се грижите за себе си.

"Благодаря "
„ Благодаря “ е от тези красиви думички, които сме привикнали постоянно да подценяваме. Забравяме да видим дребните неща и да благодарим за грижите. За да не съжалявате един ден, постоянно намирайте време да кажете „ Благодаря “ на този, който е направил нещо хубаво за вас. Един мъж би се почувствал надълбоко разчувстван и поласкан, в случай че отстреща почувства признателност за дейностите си. Уверете се, че вашият сътрудник ще чуе тази красива дума, всякога, когато я заслужи!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР