Знаете ли, че само една единствена снимка може коренно да

...
Знаете ли, че само една единствена снимка може коренно да
Коментари Харесай

Магията на образите: Само една снимка може коренно да промени живота ви

 7520edbfefb773fe330081ad722ec2c4

Знаете ли, че единствено една единствена фотография може радикално да промени живота ви и на вашите близки? Не ви се има вяра?

Всъщност  тъкмо това настояват специалисти в областта на биоенергетиката.

Този опит е извършен в лаборатория, само че при предпочитание може да го направи всеки.

Излюпили се 4 пилета. Всички те си приличали като близнаци. И били изцяло здрави – това установил  ветеринарен доктор. Всички пилета били държани в идентични условия – за това прецизно следял лаборант.

Няколко дни по-късно и четирите пилета ги снимали, като им поставили по един маркер, с цел да не ги объркат след това. Снимките на три от тях били заделени, а фотографията на четвъртото била  развъдена, и експериментаторът почнал да я раздава на ляво и на дясно: на семейство, другари, на децата в детската градина.

И дружно със фотосите всички получавали една и съща директива: „ Ако нещо се обърка в живота ви, или ви е тъжно, вгледайте се деликатно в облика на дребното жълто знамение и въображаемо се  пробвайте да вземете от  пилето мощ “.

И какво си мислите? Пилето от опита почнало да  се трансформира. То се развивало все по-бавно, безусловно във всичко изоставало от  братята си и  станало тъжно, тъмно и унило.

Малко е евентуално да се откри различен, по-очевиден образец, с цел да се уверите с очите си по какъв начин „ изтича “ енергиен капацитет посредством фотография.

Пилетата, както е известно,  се развиват бързо, и всяко нарушаване у  тях е очевидно. С човек може да се случи  същото, единствено че с друга скорост. Експериментирали в лабораторията и с растения. Резултатът бил подобен.

Затова не е чудно, че нашите предшественици са приписвали на изображенията  магическа мощ. За въздействието на  портретите върху живота и ориста са написани толкоз доста книги, които, взети дружно, могат да основат прилична библиотека, единствено си коства да спомене „ Портретът на Дориан Грей “.

Но когато в  средата на деветнадесети век се появява фотографията, по някаква причина никой не се замисля,  че нейното влияние е доста по-силно.

Фотографията отстрани „ медиатора “ – художникът, който със своето биополе, гений или незначителност,  би могъл да повлияе на ориста на портрета. Сега „ контактът “ се оказва пряк: от фена към снимания. И това, както се оказва, има освен позитивни страни.

Нас от  нездравословния резултат на снимките  дълго време ни пази …  нашата беднотия. Спомнете си, че преди тридесетина години фотоапарати имаше не във  всяко семейство, а положителните, професионални камери, бяха необичайност.

Защото на такава фотография е било мъчно да се огледа в очите. А и да се чете информация, като се употребяват размити очертания е доста досадно. Това са могли да вършат единствено експерти. Следователно, да се краде сила е  изключено.

А в този момент погледнете фотосите на известни артисти и артисти по  страниците на вестници и списания. Тях ги гледат милиони очи.

Един гледат и не виждат,  други са обременени с тежки мисли и паники, несъзнателно се усмихват, гледайки към доволното, радостно фотоизображение. В всекидневието ние споделяме: „ Зареди се с  оптимизъм и жизненост. “ А би било по-правилно  да се каже, че е запълнил дефицита в своя енергиен капацитет.

Ставайки неумишлено енергиен донор за десетки хиляди хора, известността вече  не може от време на време да попълва  личните си  физически и душевни сили. Дали по тази причина в звездните фамилии са толкоз чести бедите,  кавгите, разводите, свадите?

Но и това не е толкоз трагично. Това са хора, които са надарени по природа с  висок енергиен капацитет. Тяхната биологична сила изтича, което, апропо, предизвиква на организма не по-малко премеждия, отколкото  енергийните „ дупки “.

Според една догадка всичко е в неосъзнатото предпочитание да са пред очите на всички, да изравняват своето енергийно равнище и да кара тези  хора от политическия или артистичен Олимп да бъдат там, където би трябвало да дават всичко от себе си. Ето за какво артисти  или оратори могат елементарно да заредят публиката с такава мощ, която  други не могат да натрупат и за година.

Експертите оферират няколко рекомендации. Напоследък стана съвременно да се носят фотоси на обичани хора в портфейлите.

Това не трябва да се прави, така като  даже и хвърлен повърхностно озлобен взор е задоволителен, с цел да донесе у дома  неволя. Родителите, които са отделени от щерка си или сина си, би трябвало да приказват по-често със фотографията на детето.

Но не и по този начин: “ Как ли си там, самичък – сам “.  Напротив, пробвайте се  да предадете част от своята мощ и вътрешно разбиране, че всичко ще бъде добре.

Въпреки, че не е належащо да бъдете  биоенергетик за да  разберете, че способността да се вижда нещо положително в сивото  всекидневие е мъчно – това е ключът към триумфи в живота.

А това е  съвет за влюбените: практиката демонстрира, че тези двойки, които имат доста фотоси, направени преди брака, постоянно не стигат до ритуалната зала. Или се развеждат бързо. Или живеят доста зле. Да изясни този абсурд към този момент никой не може.

Опитайте се да  не се снимате просто ей по този начин, от нямане какво друго да вършиме и бъдете  малко по-предпазливи, като давате фотографията си на някой за спомен. Това би трябвало да бъде добър спомен. В края на краищата, точно по този начин са писали на старите фотоси.

по материали на soulpost


Как да се отървете от “подаръците ”, които ви убиват с отрицателната си сила

 

Не всеки е в положение да одобри обидни думи и изкусно да “върне топката. ” За страдание, най-тежки и дълготрайни остават думи и дейности, свързани с близки хора. В бъдеще това…

Цялата публикация

Накъдето е ориентирано вашето внимание – там изтича вашата сила

 

Днес доста учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрестанен поток от сила, който  сформира  действителни обекти и събития единствено с помощта на нашата мисъл. Ето за какво духовните хора,…

Цялата публикация

13- те думи, които непреклонно източват вашата позитивна сила

Тези 13 думи – не са толкоз доста, като се има поради, че някои от тях би трябвало изцяло да се изхвърлят, а останалите сполучливо да се заменят със синоними. Късметът…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР