Знаете ли, че повечето хора сменят очилата си на всеки

...
Знаете ли, че повечето хора сменят очилата си на всеки
Коментари Харесай

Тенденции при диоптричните очила за 2020

Знаете ли, че множеството хора сменят очилата си на всеки 3 години? Затова, когато пристигна време за нов чифт, желаете да сте сигурни, че сте избрали верния модел! С толкоз богат избор, това начинание може да се окаже много изнервящо и объркващо, само че не и в случай че сте наясно какви са трендовете и какво подхожда най-вече на формата на вашето лице. Бъдете сигурни, че има очила, направени тъкмо за вас.
Ето къс справочник на трендовете при диоптричните очила за 2020, с цел да изберете тези, които пасват идеално на стила и неповторимите ви лицеви очертания.
Правоъгълни очила с изчистени линии
Тази година измежду хитовите модели при диоптричните очила са смелите, правоъгълни очила с изчистени линии и черни рамки. Модерни са и тези в композиция с различен цвят. Те разчупват строгия бизнес жанр и са подобаващи за хора с кръгли лица, защото образно прибавят ъгли.

Tommy Hilfiger 1561 807 са с цялостна черна рамка със сив акцент. Тези елегантни мъжки очила са с правоъгълна форма. Изработени са от пропионат, който спрямо пластмасата е доста по-лек, по-гъвкав и е 100 хипоалергичен.
Тип " Хари Потър "
И през 2020 диоптричните очила с рамки вид " Хари Потър " не престават да са доста настоящи. Може да заложите на класическо черно или да се спрете на по-ярки цветове, които притеглят вниманието към очите. Подходящи са за хора с квадратни лица, защото са пропорционални на дължината и ширината на лицето и омекотят твърдите ъгли.
" Крилати " рамки
Сред хитовите модели за 2020 са така наречен " крилати " рамки, които стърчат малко по-широко от челото и имат заоблени основи, с цел да балансират брадичката. Чудесен вид са моделите с цветна рамка от горната страна, а изпод без. Те са идеални за хора със сърцевидна форма, при които лицето е най-широко в региона на веждите и се стеснява към брадичката.

Моделът Tommy Hilfiger 1324 – AAB- 5219 е с половин рамка с квадратна форма в черно и тъмносиньо. Изработени от неръждаема стомана, диоптричните очила са леки и издръжливи, по тази причина са съвършеният избор за всекидневно прилагане.
Правоъгълни от неръждаема стомана
Ако търсите изчистен модел, който да е лек, устойчив и моден – заложете на диоптрични очила с рамки от неръждаема стомана с лек пъстър акцент. Изключително елегантни и практични. Правоъгълните или геометричните форми са подобаващи за тези, които имат овални лица. Спрете се на модел с рамка, която е необятна, колкото най-широката част на лицето ви, което е зоната към очите.

Tommy Hilfiger 1643 R80 5318 са направени от неръждаема стомана. Подходящи са за хората, които харесват изчистения дизайн и качествената направа.
D-рамки
Ако желаете по-интересен модел диоптрични очила, няма да сбъркате, в случай че се спрете на такива с D-рамки. Актуални са тези с по-дебели черни рамки, които стоят идеално върху тригъгълни лица, които са най-широки изпод и най-тесни от горната страна.

Tommy Hilfiger 1745 – OVK -5714 са с цяла черна матова рамка и несъмнено ще се харесат на тези, които държат на практичността в композиция с дизайнерски почерк.

Разнообразие от стилни и качествени диоптрични очила може да намерите в последната сбирка на Tommy Hilfiger в лицензираните оптики в страната. Следете и Фейсбук страницата, където ви чакат забавни вести и игри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР