Знаете ли, че мастурбацията си има свой собствен месец на

...
Знаете ли, че мастурбацията си има свой собствен месец на
Коментари Харесай

Защо е задължително да мастурбираме всеки ден?

Знаете ли, че мастурбацията си има собствен личен месец на честване. Май е времето, в което светът чества този израз на здрава половост. Историята на този 31-дневен празник стартира през 1995 година в Сан Франциско в отговор на насилствената оставка на американския педиатър ген. Джоселин Елдърс, поискана й от Бил Клинтън, откакто тя предлага мастурбацията да е част от половото образование в учебно заведение.

Как нормално мастурбират двата пола?
Всеки прави нещата по своя си метод там, долу. Някои избират бавния старт, едвам доловимото допиране, други си падат по по-грубата игра с играчки, а трети не може да се възбудят, в случай че не гледат порнофилми. Има и четвърти тип, който за нищо на света не желае и дума да чуе за самозадоволяване. Е, тяхна воля, само че много осакатяваща половия им живот.

Защо би трябвало да мастурбираме всеки ден?
И тук не става единствено за несравнимо наслаждение, само че и за здраве и благоденствие. Мастурбацията върви ръка за ръка с някои съществени изгоди за физическия ни тонус.

Освобождава половото напрежение
Ако сте от хората, които се радват на забележително либидо, само че сътрудникът ви даже виртуозен в леглото, все не съумява да ви достави с безкрайни оргазми, то тогава на помощ идва положителната остаряла мастурбация. Тя разрешава да се освободим от всяко арестувано полово напрежение.

Намалява тревогата
Ако нещо ви кара да стоите непрекъснато нащрек и да се оглеждате през рамо, вместо да пиете мента, глог и валериан, по-добре си доставете собственоръчно наслаждение.

Помага при бодърствуване
Питайте всеки, който има проблеми със съня за мастурбацията преди лягане. Убедена съм, че ще ви бъде предложена отривисто. Един оргазъм е отлично хапче за приспиване.

Помага с менструалните конвулсии
Някои дами има ужасяващи болки по време на цикъл. Други пък са ужасяващо разгонени през този интервал. Ако прибавите мастурбацията в картинката ще видите, че тя освен ще задоволи нагона ви, само че и ще облекчи мъчителните крампи.

Заздравява тазовите мускули
Мастурбацията оказва помощ за здравината на тази част от тялото, а в случай че включим към нея и кегел извършения на вагината и посещаваме класове по пилатес, то сигурно ще постигнете забележителна сбитост на влагалището.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР