Знаете ли, че Клеопатра е използвала магарешко мляко, за да

...
Знаете ли, че Клеопатра е използвала магарешко мляко, за да
Коментари Харесай

Магарешко мляко: най-добрият приятел на красотата

Знаете ли, че Клеопатра е употребила магарешко мляко, с цел да поддържа своята именита хубост? Макар и не толкоз известен през днешния ден, този естествен артикул е бил високо скъп в Древността заради ненадминатите си подхранващи свойства. И това не е по никакъв начин инцидентно - високото наличие на витамини, минерали и мастни киселини го трансформират в най-хубав другар на нежната кожа и хубавичко коса.

Време е да се уверите персонално в резултатите от обичания артикул на владетелката на Египет!

 h Thinkstock

Ще ви разкрием невероятните изгоди от магарешкото мляко, както и няколко аргументи да го включите в ежедневната грижа за хубостта си.

Подхранващ и подмладяващ резултат

Често забравяме, че кожата в действителност е най-големият орган в човешкото тяло и би трябвало да се грижим за нея, с цел да ни отвърне на собствен ред тя със здраве и хубост. Благодарение на високото си наличие на витамини A, B1, B2, B6, C, D и E, както и на калций, магнезий, фосфор и цинк, магарешкото мляко обезпечава на кожата изцяло поддържане. А антиоксидантите, от които изобилства съставът, защищават от прибързано стареене.

 h Thinkstock

Успокояващо допиране

Любимият артикул на Клеопатра също по този начин е доста богат на есенциални мастни киселини, които потвърдено успокояват даже и най-чувствителната кожа. Протеините, фосфолипидите и серамидите пък отстраняват раздразненията и спомагат за бързата регенерация на епидермалните кафези. Колкото повече “храните” кожата си с магарешко мляко, толкоз по-мека и гладка ще бъде тя.

 h Thinkstock

Блестяща коса

Магарешкото мляко подхранва скалпа и се грижи за косата, оставяйки я хидратирана и ревитализирана от корените до върховете. Ценните съставки подсигуряват на прическата ви мекост, искра и прохлада.

 h Thinkstock

Почувствайте се и вие като Клеопатра и се докоснете персонално до тайните ѝ за хубост! Не, не е нужно да ходите до Египет. Достатъчно е да се доверите на първокласната натурална грижа от Olivolio - изтънчен подаръчен комплект с пяна за вана, шампоан за коса и лосион за тяло. Всички те съдържат естествен дестилат от магарешко мляко, с цел да ви разкрият тайната на нежната кожа и красивата коса!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР