Знаете ли, че Инстаграм е една от най-използваните социални мрежи

...
Знаете ли, че Инстаграм е една от най-използваните социални мрежи
Коментари Харесай

НЕВЕРОЯТНО, НО ФАКТ: Ето кой е най-следваният човек в Инстаграм

Знаете ли, че Инстаграм е една от най-използваните обществени мрежи в света? A знаете ли, че най-следваният човек в Инстаграм има 400 милиона почитатели?
Кой е той?

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е привикнал да чупи върхове на терена, само че в този момент стартира да го прави и отвън него.

37-годишният футболист стана най-следвания човек в Инстаграм като надмина 400 милиона почитатели в Instagram. През септември 2021 година нападателят имаше 237 милиона почитатели, което го направи най-следеният човек в приложението, численост, която от този момент набъбна експоненциално за няколко месеца.
С 3242 изявления, той има приблизително 10 милиона „ лайкове “ за всяка и следва единствено 500 консуматори.
Роналдо, който отпразнува рождения си ден единствено преди няколко дни, благодари на всички свои почитатели за пожеланията в известната обществена мрежа.

Най-следваните след него в Instagram са: Кайли Дженър е втора в класацията с над 308 милиона почитатели, а Лионел Меси е трети с 306 милиона.

Що се отнася до Роналдо, той стартира да получава и поздравления освен за рождения си ден, само че и за поставения от него връх. Популярният ефирен оператор Пиърс Морган показа фотография със себе си и нападателя на Манчестър Юнайтед в Twitter. Той написа:

„ Поздравления, че стана първото човешко създание, достигнало 400 милиона почитатели в Instagram. ”

Португалската икона ще се концентрира върху опитите си да помогне на борещия се тим да си обезпечи място в четворката на Висшата лига до края на сезона и да стигне до края на Шампионската лига, преди да чупи още върхове.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР