Знаете ли, че има начини да накарате хората да правят,

...
Знаете ли, че има начини да накарате хората да правят,
Коментари Харесай

6 начина да накарате хората да правят това, което искате

Знаете ли, че има способи да накарате хората да вършат, каквото желаете, без даже да го осъзнават? Независимо дали желаете хората да ви харесват, да се съгласяват с вас или да купуват продуктите ви, можете да употребявате тези препоръки, посочени от Business Insider.
1. Използвайте алтернатива стръв, с цел да накарате хората да купуват продукта ви. Ако имате проблем с продажбата на по-скъпия от два продукта, обмислете прибавянето на трета алтернатива, чиято единствена функционалност е да направи по този начин, че „ скъпият “ артикул да наподобява по-привлекателен. Третата алтернатива, или примамката, би трябвало да бъде на същата цена като по-скъпия артикул, само че по-неефективен.
2. Помагайте на хората с постигането на задачите им, с цел да ги накарате да ви свършат услуга. Дайте на някого нещо, от което има потребност, тъй че да се усеща длъжен да ви върне услугата. Когато ви благодари за помощта, кажете: „ Разбира се, това вършат сътрудниците един за различен “.
3. Имитирайте езика на тялото на хората, с цел да ги накарате да ви харесват. Фино имитирайте метода, по който някой седи или приказва, с цел да го накарате да ви хареса повече. Той или тя евентуално даже няма да разбере, че го/я копирате.
Останалите способи ще откриете в Expert.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР