Знаете ли, че един от аксесоарите, част от обзавеждането на

...
Знаете ли, че един от аксесоарите, част от обзавеждането на
Коментари Харесай

Сложете огледалото на това място, ако искате да привлечете късмета

Знаете ли, че един от аксесоарите, част от обзавеждането на съвсем всеки един дом, могат да имат както мощна позитивна сила, по този начин и негативна? Много е значимо да сте наясно къде тъкмо да поставите огледалото, в случай че желаете да привлечете шанса към себе си.

Мнозина от вас вероятно са чували за фън шуй и се придържат до известна степен към разпоредбите, свързани с античното китайско изкуство. По този метод те удвояват шанса си и се пречистват от неприятната сила.

Ето и кои са най-подходящите места, където да сложим огледалата в дома си:

• На входа, покрай вратата

Тук обаче е доста значимо да знаете, че входната врата не трябва да се отразява в самото огледало. Намерете място на аксесоара, съобразено с това. Ако не го извършите, не очаквайте шансът да се задържи за дълго време във вашия дом.

• В спалното помещение
 Защо не би трябвало да се снимаме пред огледалото? Защо не би трябвало да се снимаме пред огледалото?
Хората, които постоянно разгласяват в обществените мрежи фотоси пред огледалото, прекарват огромна част от времето си в избор на най-подходящат...

Напоследък е доста съвременно леглото да се отразява в огледалото. Малцина обаче си дават сметка, че това не води до нищо позитивно. Счита се, че по този метод разрешаваме на трети лица да се намесват в брака ни и доста скоро той бива разтрогнат.

Ако обаче го поставите на място, където не виждате отражението си, до момента в който сте на леглото, това напълно не е проблем.

• Банята

Тук още веднъж би трябвало да се вземат под внимание някои спомагателни неща. Счита се, че в случай че мокрото помещение е отвън зоната на благосъстоянието или любовта, огледалото би трябвало да се сложи на външната врата на банята, а не вътре в нея.

Това са трите идеални места, където да окачите огледалата в дома си. Ако го извършите, пригответе се за големи порции шанс, които доста скоро ще ви сполетят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР