Знаете ли, че думите, които изричаме имат много голяма сила

...
Знаете ли, че думите, които изричаме имат много голяма сила
Коментари Харесай

8 думи, които носят негативна енергия

Знаете ли, че думите, които изричаме имат доста огромна мощ и нормално те дефинират отрицателни или положителни хора сме. Има думи, които изцяло източват позитивната ви сила и са повода за непрекъснатите проблеми, които ви заобикалят. Ето кои са те и постоянно употребявате, които би трябвало допустимо най-скоро да замените или тотално да премахнете от речника си:
1. Проблеми -тази дума носи доста отрицателна сила. Опитайте се да я избягвате, изключително когато проблемите ви са в действителност съществени. Тя може да ви донесе доста злощастие. Опитайте се да я замените с някоя малко по-позитивна дума.
2. Не - тази дума изцяло унищожава вашата позитивна сила. Използвайте я допустимо най-рядко, защото е най-големият зложелател на щастието. Думата „ Не “ ви зарежда с извънредно доста отрицателна сила, която дава отражение върху живота ви. Опитайте се да изразявате мислите си, употребявайки допустимо най-рядко тази дума и да не я поставяте като преграда пред вас.
3. Мразя - това е най-негативната дума, която не трябва да произнасяте даже на смешка. Тя е доста мощна дума и е заредена с доста неприятна сила. Има голям брой нейни синоними, с които можете да я замените и посредством които ще можете да изразите възприятията си. Също по този начин преди да кажете нещо сходно се замислете дали в действителност чувствате ненавист към някого или просто не го харесвате.
4. Ад - доста хора знаят, че тази дума притегля тъмните сили към вас. Ако желаете да имате благополучен живот и да сте в положителни връзки с всички към вас, не произнасяйте тази дума. Помислете доста добре дали животът ви е пъкъл и дали е вярно да го наречете тъкмо по този начин.
5. Никога - „ Никога не казвайте в никакъв случай “, тази сентенция е доста вярна и в действителност не би трябвало да ползвате тази дума. В този живот нищо не се знае. По този метод вие се заричате, че няма да извършите обещано нещо, а в действителност може да пристигна ден, в който да сте си трансформирали решението или да ви се наложи да го извършите.
6. Нямам шанс - когато казвате нещо сходно за някого другуго, не трябва да се притеснявате, тъй като силата на думата не е чак толкоз мощна, че да успее да повлияе на различен човек. Много внимавайте обаче, когато говорите за себе си. Това са думи, които постоянно изричаме, когато сме в меланхолия, а би трябвало да внимавате с тази дума.
7. Уморен - когато казвате какъв брой сте изтощени, вие насочвате цялата си останала сила към умората. Не забравяйте, че постоянно имате аварийни сили, на които можете да се доверите изцяло.
8. Трябва – това е една от най-лошите думи, които можете да употребявате. Думата „ Трябва” незабавно изпраща към мозъка ви сигнал, че това, което „ трябва” да извършите е наложително. А това ви кара да чувствате скука и неспокойствие. Заменете „ трябва” с „ искам” и ще видите какъв брой по-лесно ще стане всичко към вас.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР