Знаете колко трудности и колко кризи ни връхлетяха, но участието

...
Знаете колко трудности и колко кризи ни връхлетяха, но участието
Коментари Харесай

Нинова си намери оправдание - оставала във властта като гарант за социалната държава

" Знаете какъв брой компликации и какъв брой рецесии ни връхлетяха, само че присъединяване на Българската социалистическа партия в държавното управление е поръчител за обществената страна, за отбрана на правата на трудещите се хора ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и стопански министър Корнелия Нинова, откакто поздрави трудещите се хора по случай 1 май в Кърджали.

" В тези три извънредно сложни месеци за нас успяхме, с общи старания, да замразим тока за битовите консуматори и фамилиите, да увеличим минималната заплата, да увеличим майчинството, да осигурим безвъзмездни детски градини за децата, да повишим ваучерите за храна от 80 на 200 лева и с тях да могат да се заплащат и битовите разноските, да помогнем на лечебните заведения в отдалечените места и да ги създадем предпазени ", регистрира министърът на стопанската система.

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи също, че инфлацията пораства и това, което левицата е направила не е задоволително.

" Ние би трябвало да продължим по този път на обществената политика в отбрана на трудовия човек. Защото към момента има работещи небогати. Защото към момента има хора, живеещи под прага на беднотия. Нашият максимален зложелател сега е инфлацията и високите цени ", акцентира Нинова.

" Мнозина желаят оръжия за украинците. Ние желаеме самун за българите. Ние желаеме мир. Ние желаеме работа за българските фабрики, работни места за българските трудещи се, почтени приходи за тези хора, високи пенсии. Затова нашият път ще продължи. Ние ще продължим в държавното управление да отстояваме нова увеличена минимална работна заплата, преизчисляване на всички пенсии, поддръжка за българските фабрики и заводи - да могат да си заплащат тока и новите цени на газа ", увери водачът на социалистите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР