Знаете колко е важно изберете точния размер дънки или тениската

...
Знаете колко е важно изберете точния размер дънки или тениската
Коментари Харесай

Как да изберем правилния сутиен за всеки повод?

Знаете какъв брой е значимо изберете точния размер дънки или тениската да " пада " съвършено по раменете ви. А замисляли ли сте се за ролята на верния сутиен и за това по какъв начин ще стоят облеклата с него?

Днес благодарение на екипа на ще ви разкажем по какъв начин да извършите оптималния избор на долни дрехи съгласно тоалета си.



Няма нищо по-дразнещо от това сутиенът леко да се подава от деколтето, да се обрисува под някоя по-тясна дреха или пък да скапва линията на раменете ни с презрамки, когато носим блуза с голи рамена. Естествено има и сутиени, които са основани с концепцията да бъдат показвани и да са част от тоалета, като дизайнерската серия на Bra Studio с декоративни ленти и детайли в деколтето, само че множеството не са такива. Затова бихме предложили при специфични случаи, откакто сме се спрели на даден тоалет, първо да намерим уместно за него долни дрехи и едвам тогава, със съответния сутиен на себе си, да отидем да мерим тоалета.



Тесните облекла обрисуват напълно формите ни, по тази причина под тях обличаме безшевно долни дрехи с твърди чашки. По-дълбоките деколтета образуват забавна геометрия и придават неповторима женственост на аутфита ни, само че стоят добре само със сутиен в кройка plunge – малко по-изрязан от обичайните. През зимата постоянно избираме високите деколтета и блузите вид поло, по тази причина е добре да имаме и един сутиен с чашка, която повдига и побира задачите ни гърди, без да ги сплесква и без те да се обрисуват под пуловерите ни. Ако въпреки всичко сте решили да облечете нещо по-разкриващо – да вземем за пример блуза с голи рамена, заложете на сутиен с необятен колан, с цел да можете умерено да махнете презрамките и да сте сигурни, че ще стои на мястото си цяла вечер.



Друг решаващ фактор при избора на долни дрехи е степента на бистрота на тоалета ни. Ако сте се спрели на някоя ефирна транспарантна блуза, ви съветваме да изберете сутиен в физически цвят с плътна чашка. Можете да добавите лепенки за зърна, в случай че прозрачността ви тормози. А за какво да не експериментирате с дизайна? Пробвайте някой по-впечатлявящ модел с дантела, стига мотивът да го позволява. И като приказваме за мотив, не забравяйте, че в случай че сте възнамерявали спортни дейности, би трябвало наложително да приготвите спортния сутиен. А като приказваме за идните празници, които чакаме с неспокойствие и неспокойствие, ви съветваме да разгледате неповторимата възможност  - Boody Tape. Boody Tape е идеалното решение за надълбоко деколте и изрязан до кръста гол тил. Това е лепяща лента за бюста особено приспособена за оформяне на гърдите. Деликатна към кожата, благодарение на която можете да моделирате гърдите си както искате и да бъдете ослепителна в най-дръзките ви аутфити.



Сутиени за всеки мотив, форма и размер, с чашки от А до К можете да намерите в стационарния и онлайн магазин на,  а в случай че се затруднявате с избора, екипът им е постоянно подготвен да помогне и да ви съветва!

С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР