Знаете как всички се прехласваме в началото по новия си

...
Знаете как всички се прехласваме в началото по новия си
Коментари Харесай

Защо самозадоволяването е по-доброто за вас?

Знаете по какъв начин всички се прехласваме първоначално по новия си сътрудник. Как го кичим с лаврите на античните елини и плюем в пазвите си, с цел да не урочасаме великия любовен шанс, който ни е споходил. В първите мигове на връзката най-вече ни обичат, най-великолепно наслаждение ни доставят. И до момента в който сме прекомерно заети да ги хвалим като първолак, научил писмеността, връзките последователно влизат в рутината на всекидневието, а жежките чаршафи вземат, че изстинат. Понякога истината „ По-добре самозадоволена, в сравнение с зле налюбена” е безкомпромисно вярна. Защото самозадоволяването е по-доброто нещо за нас, когато любовникът ни не става за нищо или въобще не е наясно какъв брой вълшебна може да бъде нашата анатомия.

Вие сте и пълководец, и стопанин
Понякога сексът е - от нас да мине. И за какво? За да се усеща мъжът значим. Няма потребност от такива жертви. Когато сме сами със себе си, удоволствието си е единствено наше. Няма потребност нито да се преструваме, че сме задоволени, нито да се интересува от неговия кеф.

Ръката няма искания
Не се оплаква, че е изтощена, и не желае вие да сте от горната страна. Ръката не ви се сърди, когато казвате неуместната истина. И сигурно не ви кара да си платите вечерята.

Оргазъм е на два пръста разстояние
Буквално. Да не приказваме, че няма потребност да сте виртуозни регулировчици в леглото, тъй като сте наясно кое къде се намира.

Не сте разочаровани
Дори и да се разминете с оргазма, шансът да простите на себе си е в пъти по-голям, в сравнение с непотребния ви съкровен сътрудник. И няма да би трябвало да лъжете мъжа в леглото си, че размерът няма значение.

Не би трябвало да се предпазвате
Да мастурбираш, съвсем постоянно е безвредно. Ако не се изпада в крайности с неуместни предмети, с които да се изкушава оргазмът, а се придържате към положителната остаряла ръка, то не ще се сдобиете нито с нежелана бременност, нито с венерически заболявания.
О, и може да свършите колкото пъти желаете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР