„Знаете как суверенът подреди парламента. Той е пълен с противоречия

...
„Знаете как суверенът подреди парламента. Той е пълен с противоречия
Коментари Харесай

Пламен Николов: Имаме пет приоритета

„ Знаете по какъв начин суверенът подреди Народното събрание. Той е цялостен с несъгласия сега, само че отговорността и моралът изискват суверенът да остане доволен”, уточни Тошко Йорданов от „ Има подобен народ” след връчването на мандата за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев.

„ Имаме пет приоритета”, посочи претендентът за министър председател Пламен Николов.



Той уточни, че това са Планът за възобновяване и резистентност, идната коронавирус рецесия, преизчисляване на пенсиите, въвеждане на мажоритарен избор и правосъдната промяна.

„ Повечето от тях са декларирани като цели и от „ Демократична България” и „ Изправи се! Мутри вън!”, а някои и от БСП”, разясни Йорданов.



„ Ето за какво се надяваме да получим поддръжка. Особено държим на поддръжката на „ Демократична България” и „ Изправи се! Мутри вън!”, акцентира Йорданов.

Той предизвести, че крепко някоя от тези политическите сили спре да поддържа законодателните оферти на „ Има подобен народ”, държавното управление ще се отдръпна, защото „ властта за нас не е на всяка цена”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Кога разбрахте, че не стреляте по елен, а по ваш приятел от ловната дружинка? - Когато еленът стартира да отвръща на огъня. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМВнР упорства за прецизното придържане към постигнатите договореностиСпоред Центровете за надзор и профилактика на болесттите в Съединени американски щати той е инфектиран като шаркатаМинистърът на финансите: Събраните пари от хазарт са 34 105 155 лева.80 % от всички публични поръчки в региона на инфраструктурните планове през 2020 година са подписани без изследване на пазара и с непосредствено възлаганеКлетките на Хенриета Лакс били взети и употребявани без нейно познание. Те стоят в основата на няколко пробива в актуалната медицинаТворбите му са преведени на повече от 20 езикаЛегендата, случила се в Германия, е разказана от писателя Робърт Браунинг, както и от Братя ГримСЗО регистрира нарастване от 8% на новите случаи на ковид на седмична база в международен мащаб " Моля, спазвайте прецизно противоепидемичните ограничения! Носете маски на закрито и спазвайте рекомендациите за отдалеченост и стерилизация! ", насочи апел здравният министърАнализирани са общо 90 клинични пробиЗа ролята на Фийби Лиса Кудроу печели Еми за най-хубава комедийна актриса в сериалРазработка на IBM може да помогне в забавянето на болесттаДвама от водачите са с охлузвания по лицетоВижте кои известни персони споделят една зодия с васЗадържаха мъжа ѝ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР