Знаете, хората се различават въз основа на своето тяло, цвят

...
Знаете, хората се различават въз основа на своето тяло, цвят
Коментари Харесай

Изберете перо и разберете каква е вашата личност

Знаете, хората се разграничават въз основа на своето тяло, цвят на косата, този на очите, вяра и най-много по своята персоналност. Всъщност можем да стигнем до такава степен, че да кажем, че никой човек на земята не е идентичен с другия.

С цел категоризация на хората психолозите се пробват да " класифицират " индивидите въз основа на тяхната персона, по отношение на избрани фактори. Тези фактори се основават на теорията за цветовете и формите. Психолозите имат вяра, че изборът на едно от шестте пера в изображението по-горе може да разкрие доста за вашата персона.

ИНСТРУКЦИИ:

- Погледнете шестте пера на картинката.

- Концентрирайте се върху цвета и формата на всяко едно от тях.

- Изберете перото, което ви харесва най-вече или това, в което можете да се припознаете най-вече.

- Проверете резултатите и ще бъдете изумени.

- Споделете резултатите си с нас.

№ 1

Ако сте избрали това перо, то вие евентуално сте човек с развито въображение. Искате да работите върху себе си и се пробвате да подобрите разнообразни аспекти на живота и тялото си. Имате мощен темперамент, който доста хора интерпретират като " шефски ". Харесвате нещата да бъдат съвършени и се пробвате да бъдете колкото е допустимо по-ефективни, само че се чувствате зле, когато нещата не се окажат, както сте ги възнамерявали.

№ 2

Добри сте в акомодацията към разнообразни обстановки и " обновявате " себе си непрекъснато. Вие учите бързо, само че сте склонни към изолираност, заради обстоятелството, че желаете да учите сами.

Не се тормозете, хората, които ви обичат, постоянно ще бъдат там, с цел да ви поддържат, когато имате потребност от тях.

№ 3

Вие сте авантюристичен настроени и изобретателни. Обичате да сте дейни и да се занимавате с доста планове, макар че по този начин ви става мъчно да се концентрирайте върху едно нещо.

№ 4

Вие сте в естетика и сте доста потребни за другите. Обичате да се заобикаляте с хора, които се грижат за вас и имат същите ползи като вас.

№ 5

Творчеството тече през вените ви. Вие сте артистични, само че от време на време не вярвате в себе си и се съмнявате в качествата си. Това се дължи на непрекъснатия боязън от неуспех, който преживявате.

№ 6

Вие сте самостоятелни и не обичате да разчитате на никого. Чувствате, че зависимостта от хората е уязвимост, а кой желае да бъде слаб в този свят. Можете да постигнете задачите си сами и да вървите 10 стъпки по-далеч от всеки различен. Вие, обаче, би трябвало да знаете по какъв начин да култивирате другарството си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР