Знаете, че сме 2019 г., когато обувките ви имат технически

...
Знаете, че сме 2019 г., когато обувките ви имат технически
Коментари Харесай

Само през 2019 г.: Умната обувка на Nike не се разбира с умния ви Android телефон

Знаете, че сме 2019 година, когато обувките ви имат механически проблеми.
Собствениците на самозавръзващите се маратонки Adapt BB оповестяват в Гугъл Play, че приложението на Nike за Android за тях има някои проблеми със свързването и най-много с процеса на актуализиране на бъгове. През първата седмица на пазара, на Adapt BB им бе нужна актуализация на фърмуера, която може да се конфигурира единствено посредством iOS или Android приложение. В някои случаи актуализациите са брикнали обувките на хората – и да, това е нещо, което преди малко написахме в вест. Откъде знаеш, че живееш в бъдеще? Когато обувките ти имат механически проблеми.

Все още можете да носите обувките и да ги рестартирате, само че това не е нещо, за което би трябвало да се тревожите с чифт маратонки от 350 $.

Nike към този момент не разяснява. Приложението за iOS наподобява няма същите проблеми.

Има огромна възможност Nike да се оправи с неприятния проблем скоро. В същото време, той илюстрира възходящ проблем с възхода на обвързваните устройства: можете да срещнете механически проблеми с обувки и други артикули, за които в предишното не бихте се замисляли. Самостоятелно завръзващите се обувки могат да бъдат красиви, когато работят, само че изключително разочароващи , когато не го вършат.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР