Знаете, че ли още при разрязването, плодовете и зеленчуците претърпяват

...
Знаете, че ли още при разрязването, плодовете и зеленчуците претърпяват
Коментари Харесай

Делимано Мултифреш - извличай най-ценното от храните!

Знаете, че ли още при разрязването, плодовете и зеленчуците претърпяват развой на окисляване и стартират да губят цвета, усета и хранителната си стойност? Сега можете да елиминирате тази загуба на потребни субстанции, употребявайки новия Делимано Мултифреш. Уредът с 5 функционалности извлича най-ценните субстанции, посредством вакуумно блендиране и по този начин даже и у дома, се любуваме на потребни смутита, супи и други.
Уредът.
Делимано Мултифреш е ново потомство блендер с добавена вакуумна функционалност. Комбинира пет уреда в едно – блендер, вакуумен блендер, апарат за подготвяне на супи, апарат за вакуумиране и мелачка! Когато блендирате плодове и зеленчуци с него, храната и напитките ще останат свежи и вкусни за по-дълъг интервал.
Приготвяте супи за 20 минути.
Мултифреш има функционалност блендиране със загряване.  Можете да приготвите чорба за цялото семейство, безусловно за 20 минути. Течността загрява до 70 градуса при готвене, по този начин продуктите не завират и резервират хранителната си стойност. Освен това уредът е подобаващ за подготвяне на бебешки храни. Каната с съдържимост 1200 мл ще ви анулира в терзанието, дали сте сготвили задоволително храна.
Достатъчно мощен за осъществяване на всевъзможни задания!
Моторът с мощ 800 W завърта остриетата до 25 000 оборота в минута, a вакуумиращият вал доближава мощ на вакуумиране 40 бара. Мощният мотор в композиция с екстрактор острието, завихрят продуктите и ги смилат до микро равнище. Ефектът на смилането се укрепва от формата на острието, с 6 крила, направено от неръждаема стомана с титаново покритие, гарантиращо дълготрайна заостреност и резистентност на наслойка.
Фрешбомба
С Мултифреш приготвяте Фрешбомби с кондензиран усет и мирис и доста повече витамини (отколкото при прилагане на елементарен блендер). Това е по този начин, поради вакуумната функционалност. Уредът първо изтегля въздуха от чашата, а по-късно блендира. Така процесът на окисляване на плодовете и зеленчуците е обезвреден и са непокътнати потребните субстанции. Получената Фрешбомба е богата с скъпите за здравето витамини и материали и зарежда организма с сила за целия ден.

 

Подходящ за:
Хора с проблеми с тежестта, сърдечно-съдови болести и други недоволства, свързани с нездравословния метод на живот и хранене.Хора, които към този момент имат смути мейкъри, само че търсят в действителност първокласен артикул и желаят да живеят здравословно.Всички, които желаят да трансформират метода си на живот - Мултифреш е елементарен и бърз метод да започват смяната.Всички с натоварено всекидневие, които желаят да се почустват по-жизнени и да стартират деня си с богато на витамини смутиДеца, за които имат потребност от богати на витамини питиета, а с Мултифреш, можете да приготвяте и дневното им меню, включително крем супи, обичани десерти, храна за целия ден.
 

* обява

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР