Знаеш ли, че някой подкрепя българския спорт? Знаеш ли, че

...
Знаеш ли, че някой подкрепя българския спорт? Знаеш ли, че
Коментари Харесай

Знаеш ли, че… и Еврофутбол

Знаеш ли, че някой поддържа българския спорт?
Знаеш ли, че някой изплаща облагите незабавно?
Знаеш ли, че някой поддържа дребния бизнес?
 Талантът на Еврофутбол Михаил Иванов покри норматива за Екологичен потенциал в Швеция
Вече 26 години Еврофутбол е водач в спортните залози – това знае всеки, докоснал се най-малко за малко до това име. Всеки, който се интересува от спорт и желае да усети тръпката от това да познае изхода от даден футболен мач или да предугади кой ще завоюва купата от Уимбълдън да вземем за пример е влизал най-малко един път в букмейкърски пункт. Но, дали Еврофутбол е единствено спортни залози или е освен това?

Букмейкърската къща е извънреден сътрудник на българския народен тим по футбол – съдействие, стартирало през далечната 2009-та година. За това десетилетие компанията оказва помощ на Българския футболен съюз в дългия и нелек път на европейски и международни квалификации, което се надява да способства до класирането на мъжкия ни тим на огромен футболен конгрес.



От 2012 година Еврофутбол сътвори и провежда най-мащабната социално-отговорна стратегия - " Спортни гении ", посредством която се подкрепят млади състезатели на прага на огромния професионален спорт. От тогава до в този момент българският
букмейкър е подкрепил общо 218 спортисти, някои от които повече от веднъж, а предоставените средства са близо 1 000 000 лв.. Атлетите получават средства за закупуване на екипировка, присъединяване в надпревари, осъществяване на лагери и възобновяване. Така през 2016 година на олимпийските и параолимпийските игри в Рио де Жанейро Еврофутбол изпрати петима Спортни гении.

И това надалеч не е всичко. През годините Еврофутбол подкрепя провеждането на лекоатлетическия шампионат „ Павел Павлов “, както и Българския олимпийски комитет и Семеен кодекс Левски. Спонсорира и няколко издания на РТС шампионата по снукър от интернационалния календар – Bulgaria Open, с помощта на което родният състезателен ентусиаст стана директен очевидец на мега-звездите Сюарт Бингам – международен първенец, Джон Хигинс, Марк Селби, Рони О’Съливан и Джими Уайт. Компанията поддържа и самостоятелни спортисти като лекоатлетката Инна Ефтимова и плувкинята Георгия Кадоглу. Еврофутбол знае какво е и смисъла на науката в спорта, по тази причина застава един до друг и до Националната спортна академия " Васил Левски ", където спомага за реализирането на европейския конгрес на Международната федерация по физическо образование /FIEP/ и на интернационалния теоретичен конгрес " Спорт, стрес, акомодация ".

Еврофутбол е компания за спортни
залози, която може да се похвали, че изплаща облагите незабавно! Така тя дава опция на всеки спечелил да изпита бързо страстта от своя триумф. А, както знаем, страстта от спорта, съчетана с вярното предугаждане на резултата води до най-много преживявания.

И не на последно място Еврофутбол поддържа и българския дребен бизнес, като основава работни места посредством букмейкърските пунктове, които са на фрайнчайз принцип. Близо 3000 души работят като
букмейкъри в над 800-те пункта в цялата страна. Това способства за повишението на заетостта у нас и за опцията от ден на ден фамилии да бъдат дружно и то в България.

Сега към този момент знаете кой поддържа българския спорт и дребния бизнес и кой
букмейкър изплаща облагите незабавно! Защото Еврофутбол е име, което носи страст, смисъл и цел и е значима част от обществения и състезателен живот на България!

Партньорска обява!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР