Знаеш ли, че хората се делят не само на личности,

...
Знаеш ли, че хората се делят не само на личности,
Коментари Харесай

Нежна като Орхидея, чиста като Лотос - какво цвете си според зодията

Знаеш ли, че хората се разделят освен на персони, само че и на планети, дървета, животни, а в този момент ще ти покажем, че и на цветя...
Какво цвете си, съгласно зодията си, разбери незабавно:
В продължение….
 

Орхидея
1 ноември – 10 ноември
Хората родени в тези дни са рядкото, екзотично цвете. Те самите са тайнствени и загадъчни. Често изпитват подозрения и това води до спорове с близки и сътрудници. Трябва да проявят самообладание и да положат старания и всичко ще е наред. На хората Орхидеи им е нужна повече убеденост. Те могат, без съмнения да станат по-ценни и за себе си и за близките.
Божур
11 ноември – 21 ноември
Това са хората, родени под знака на цветето, което разцъфтява, като че ли бърза да увехне. Човекът Божур, не трябва да се тревожи за здравето си. Той преработва всеки проблем. Важно е да не да не подценява себе си и да си почива повече. Тези хора, би трябвало да са сдържани в приказките, тъй като несъответствуващите хора ги дебнат зад всеки ъгъл и това „ разрушава “ проектите им. Като сътрудници са ревностни, само че всеотдайни.
Гладиол
22 ноември – 30 ноември
На някой Галдиолът им наподобява „ досадно “ изискан, само че той просто е грациозен. Така е и с хората Гладиоли. Те не са самохвалковци. Чисто и просто се оправят с живота и това им се отдава. Много постоянно не блестят с никакви способности, само че компенсират неналичието на такива с непримиримост, усърдие и изпълнителност.
Глухарче (Жълтурче)
1 декември – 10 декември
Слънчеви и всеотдайни като самото слънце или най-малко слънчевата топлота, която носят. Хората родени под тези дни, носят свежестта на утрото и полъха на ветреца. Те не могат без вниманието на близките. Именно това ги прави по този начин екстравагантни и постоянно минават публичните правила и естетически граници. Ако индивидът Глухарче получи рецензия за работата си, постоянно се оправдава, посредством вдишване на нови проекти и задания. Светкавично и бързо възвръща гласуваното му доверие.
Лотос
11 декември – 21 декември
Цветето Лотос е знак на екзотика и непорочност. Такива са и хората, родени в знака му.. Понякога даже са прекомерно екзотични. Нетривиалното им мислене и леко шантаво държание е първият симптом за Лотосите и нещата елементарно им се изплъзват от ръцете. Тези хора би трябвало да са по-гъвкави в връзките си с хората.
Еделвайс
22 декември – 31 декември
Човекът Еделвайс има цялостната гама от качества за „ the best friend ”. Най-ценното им качество е сигурността. Това се усеща и от околните им, а точно, че имат толкоз спокоен характер. И въпреки всичко и те са хора. И на Еделвайсът му се случва да губи самообладание. В тези моменти е добре да се откъсне от всичко и от всички за малко. Така, като „ Истинският Еделвайс в планината “ той ще възвърне силите и адекватността си.
Очаквайте продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР