Знаем за туристическите визи, работните визи, а сега има и

...
Знаем за туристическите визи, работните визи, а сега има и
Коментари Харесай

Топ дестинации за дигитални номади

Знаем за туристическите визи, работните визи, а в този момент има и визи за отдалечена работа. Тази административна условност е в крайник с времето и разрешава да се привлекат цифрови номади. Сега повече отвсякога чиновниците желаят да открият нови хоризонти. Локдауните, които следваха един след различен, разсяха и последните съмнения. Лесно и бързо се взема решението дали да работиш затворен в жилището или на безоблачен плаж. Специализираната организация за приемане на визи RapideVisa показва няколко актуални дестинации, които оферират виза за отдалечена работа. 
 

Дубай и програмата за виртуална работа
Привлечени сте от величието и упадъка на Дубай и желаете да прекарате известно време там, с цел да работите отдалечено? Добрата вест е, че страната сътвори Виртуална работна стратегия, която ви разрешава да работите една година там.
Условия за отдалечена работа в Дубай: да имате трудов контракт или да докажете, че сте фрийлансър или имате лична компания. Трябва да печелите и 5000 $ месечно.

Тайланд е желана дестинация
за цифровите номади със специфичната си туристическа виза (STV). Необходимо е да подадете молба за такава виза, която ще ви разреши да останете 90 дни в страната. Срокът на визата може да бъде възобновен два пъти. Така ще имате опция да работите 9 месеца в Тайланд. Проблемът са финансовите условия, които се изискват, с цел да получите тази виза. Друга опция е туристическата виза (TR), с която можете да останете в страната 60 дни, с допустимо удължение от 30 дни или общо 3 месеца.

Искате ли да работите в страна, в която се приказва испански език?
Коста Рика отваря вратите си за вас. Тази страна в Централна Америка ви предлага да поискате краткотрайно престояване за чиновници - експерти за ваша сметка. Това е документ, който ще ви разреши да работите в екзотична среда за 2 години.
Условия за работа в Коста Рика: да докажете статута си на фрийлансър.

Работа в Исландия сред две горещи бани
Това е отлична опция да опознаете страната, запазвайки същото работно време като на клиентите ви. Дългосрочната виза за отдалечена работа на чиновниците и фамилиите им е основана с тази цел.
Условия за работа в Исландия: да имате минимална заплата от 7700 $.

Естония предлага 
електронна виза, с цел да работите в Талин на брега на Финския залив. Ако балтийската страна ви изкушава, можете да се възползвате от едногодишен престой.
Условия за работа в Естония: просто да плащате от 80 до 100 $ според от продължителността на престоя ви.

Каймановите острови,
отвъдморска английска територия, ситуирана под Куба, предлага стратегия, с която можете да останете там две години.
Условия за отдалечена работа на Каймановите острови: да печелите 100 000 $ годишно и да имате здравна застраховка.

Остров Мавриций,
предлага виза Премиум, особено предопределена за отдалечена работа. За да получите право на престой за 1 година, би трябвало да докажете източник на приходи отвън остров Мавриций.
Условия за отдалечена работа на остров Мавриций: да имате застраховка, която покрива медицинските разноски, в това число за Ковид-19
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР