Знаем доста истории на звездни приятелства, но все има някои,

...
Знаем доста истории на звездни приятелства, но все има някои,
Коментари Харесай

Какво се забавляват Селена Гомес и Дженифър Анистън

Знаем много истории на звездни другарства, само че все има някои, които като че ли са ни се изплъзнали. Подобен е казусът на Дженифър Анистън и Селена Гомес, които са си близки приятелки от години.

Преди дни двете дами гостуваха в шоуто на Елън ДеДженеръс, където разкриха повече за връзките си. Звездата от сериала " Приятели " влезе в ролята на интервюиращ и двете много се позабавляваха.

Ние също, разбирайки, че Селена и Дженифър са се срещнали за пръв път.. в тоалетната .
 Снимка 463829

Още от дете Гомес се е възхищавала на Анистън и я е приемала като собствен модел на подражателство. След години е поканена на събитие на Vanity Fair, носи черна рокля, компания й прави майка й, а съвсем никой не знае коя е.

Тогава Селена и Дженифър не си разменят и дума, само че близкият контакт с дамата, която боготвори, е като сбъдната фантазия за младата певица. С времето и срещите им на разнообразни събития, двете съумяват да изградят мощна връзка.
 Селена Гомес, Джъстин Бийбър и обвиняванията на певицата към някогашния й
Селена - жертвата на Джъстин

Кошмари от предишното

Любимото им занятие е да си вървят на посетители и да хапват пица . И макар че Джен може да е майка на Селена, двете са намерили общ език и постоянно, когато са дружно, си прекарват ужасно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР