Знаем добре, че е един от най-лесните начини да добавим

...
Знаем добре, че е един от най-лесните начини да добавим
Коментари Харесай

5 идеи с “прасковен мъх“ - цветът за маникюр на 2024 г.

Знаем добре, че е един от най-лесните способи да прибавим акцент във външния си тип е посредством маникюра. Успяхме даже да отбележим Коледа благодарение на празнични нокти за въодушевление, а в този момент е време да се подготвим и за новата 2024 година
Прочетете още
Цветът на новата година към този момент е прочут и това е Peach Fuzz или прасковен мъх. И какъв по-добър метод да го почетем от маникюр, въодушевен от него?

Праскови
   View this post on Instagram   

Не единствено гальовен розово-коралов цвят, само че и напряко същински прасковки, изрисувани върху ноктите - по какъв начин да не се почувстваме мигновено по-добре?

Артистично
   View this post on Instagram   

Красивият приглушен цвят " прасковен мъх " ни дава опция за много тълкования. Като да вземем за пример този нереален маникюр със златисти детайли.

Омбре
   View this post on Instagram   

Техниката за гладко преливане на цветовете от дълго време " слезе " от косите на ноктите. А тук имаме образец за много екстравагантното й потребление в нюанси на оранжевото.

Класическо
   View this post on Instagram   

Или съвсем - в случай че се загледаме, виждаме че цветът на другите пръсти леко се разграничава, само че общото чувство е за един гальовен и грациозен маникюр.

Пламтящо прасковено
   View this post on Instagram   

За този впечатляващ маникюр би трябвало да разполагаме с експерт, кадърен да изрисува тези нежни прасковени пламъци по ноктите.

 

Източник: Lifestyle.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР