Знаем добре, че е един от най-лесните начини да добавим

...
Знаем добре, че е един от най-лесните начини да добавим
Коментари Харесай

5 идеи за маникюр в цвета на 2024 г.

Знаем добре, че е един от най-лесните способи да прибавим акцент във външния си тип е посредством маникюра. Успяхме даже да отбележим Коледа благодарение на празнични нокти за въодушевление, а в този момент е време да се подготвим и за новата 2024 година
 5 хрумвания за празничен маникюр
5 хрумвания за празничен маникюр

В празнично въодушевление сме

Цветът на новата година към този момент е прочут и това е или прасковен мъх. И какъв по-добър метод да го почетем от маникюр, въодушевен от него?

Праскови

Не единствено гальовен розово-коралов цвят, само че и напряко същински прасковки, изрисувани върху ноктите - по какъв начин да не се почувстваме мигновено по-добре?

Артистично

Красивият приглушен цвят " прасковен мъх " ни дава опция за много тълкования. Като да вземем за пример този нереален маникюр със златисти детайли.

Омбре

Техниката за гладко преливане на цветовете от дълго време " слезе " от косите на ноктите. А тук имаме образец за много екстравагантното й потребление в нюанси на оранжевото.

Класическо

Или съвсем - в случай че се загледаме, виждаме че цветът на другите пръсти леко се разграничава, само че общото чувство е за един гальовен и грациозен маникюр.

Пламтящо прасковено

За този впечатляващ маникюр би трябвало да разполагаме с експерт, кадърен да изрисува тези нежни прасковени пламъци по ноктите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР