Знаем, че са се сблъскали глава в глава с негов

...
Знаем, че са се сблъскали глава в глава с негов
Коментари Харесай

След смъртоносния инцидент в аквапарк: Говорят родителите на починалото момче

„ Знаем, че са се сблъскали глава в глава с негов другар. Този, който дава отговор за пързалката, е пуснал младежа по-рано, в сравнение с би трябвало. Той твърди, че момчето се е спуснало единствено ". Това описаха пред родителите на момчето, което почина в резултат на случай в аквапарк в Приморско.
 
„ Тук ни обясниха, че нашият наследник е паднал от 2 метра височина, само че това не е по този начин. Децата споделят, че не е падал. Спасителят, който е бил там, го е изнесъл и може той да го е увредил ", споделиха още те.

 
„ Младежите бяха на отмора. След случая никой не ни се обади. Държахме връзка единствено с приятелите му. Дори от болничното заведение никой не ни потърси. Опитахме се да се свържем с болничното заведение по телефона, посочен в интернет, само че никой не отговори ”, прибавиха родителите на починалия юноша.
 
В четвъртък 18-годишен младеж почина, до момента в който се спускаше по рискова пързалка вид „ цунами ”. Предполага се, че причина за нещастието е незадоволителното изчакване сред спусканията на младежите. Заради водната бликам, вътре в улея, двамата се сблъскват и единият бива съществено засегнат.
 
Двете момчета незабавно са превозени в Университетската болница в Бургас. Въпреки напъните, лекарите не съумяват да спасят живота на един от младежите. На другия потърпевш е оказана здравна помощ и откакто е подписал декларация за непринудено овакантяване на лечебното заведение е освободен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР