Знаем, че няма смисъл да повтаряме, че най-добрият начин за

...
Знаем, че няма смисъл да повтаряме, че най-добрият начин за
Коментари Харесай

Слагайте 2 Лъжички От Тази Смес Сутрин В Кафето И Ще Олекнете С 2 Кг За Седмица! Ако Щете Вярвайте, Това Действа!

Знаем, че няма смисъл да повтаряме, че най-хубавият метод за намаляване, а и за поддържане на обикновено тегло, е да внимаваме какво и какъв брой слагаме в устата си, както и да се стремим към повече спорт или най-обикновено придвижване.

Има обаче и една друга рецепта, която спомага за тройно по-бързото деяние на всички диети или хранителен режим. А в случай че я спазвате при естествения си метод на хранене, единствено с нея потвърдено ще свалите най-малко два кг в границите на седем-осем дни.

Става дума за тази лековита и потребна примес, която би трябвало да слагате по две лъжички в утринното си кафе. Това е, нищо повече – един път дневно, заран преди закуска, в кафето.

За да си извършите тази въпросна примес, си набавете половин чаша мед, три четвърти от чаена чаша кокосово масло, една цяла лъжица канела и една лъжица какао (то може да бъде и по избор, не е задължително).

Правим сместта за намаляване като добре омешим всички тези съставки и получим от тях изцяло цялостна примес. После я изсипваме в някакъв стъклен съд, само че наложително с похлупак и оставяме да престои за една вечер в хладилника.

На другата заран започваме да я консумираме като слагаме единствено по две лъжички от нея в първото си кафе за деня. Разбира се, в него не трябва да слагаме нито зрънце захар, това е ясно на всички, написа doctorbg.

Тази рецепта е удивителна за стимулирането и усилването на метаболизма, както ще се убедите още на втория ден. А също по този начин способства за вярното действие на стомаха и по-бързото изгаряне на мазнини, което е предписание номер едно при всяко намаляване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР