Знаем, че на света всеки ден умират хора, но когато

...
Знаем, че на света всеки ден умират хора, но когато
Коментари Харесай

Трите зодии, които се справят най-трудно със загубата на близък човек

Знаем, че на света всеки ден умират хора, само че когато гибелта влезе в фамилията, болката е голяма и от време на време остава за цялостен живот. На всеки от нас се е случвало да загуби непосредствен и всеки от нас знае какъв брой мъчно се преодолява тъгата в подобен миг.

Има 3 зодии, които обаче са по-крехки и раними и извънредно тежко одобряват действителността след една сходна обстановка. Ето кои са те:

Рак

Безкрайно сензитивен знак , който в подобен миг изживява страстите 10 пъти по-силно. Ако знаете, че ваш другар или непосредствен Рак се бори с болката от загубата на собствен родственик, не го оставяйте самичък даже за момент. След време той ще ви бъде безпределно признателен.
 тъга iStock/Getty Images
Козирог

Козирозите не са доста прочувствени, само че става ли въпрос за фамилията им, са подготвени да го бранят и пазят по всевъзможен начин. Ако се намират в сложен житейски миг , белязани от загубата на собствен непосредствен, те ще се затворят в себе си. Вътрешно обаче душата им ще се разяжда от болежка, по тази причина бъдете търпеливи с тях.-->

Риби

Те са тихи, спокойни, само че се потапят в скръбта по загубата на непосредствен човек. Ще ги разведрите, в случай че ги насърчите да си намерят занимание и да разсеят мислите си от заобикалящата ги реалност. Трудно изживяват тежките интервали в живота си, само че постоянно остават признателни на тези, които са ги подкрепяли в тях.
 тъга iStock/Getty Images

И още:







Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР