Знаем, че Майли Сайръс e всестранно развита личност. И в

...
Знаем, че Майли Сайръс e всестранно развита личност. И в
Коментари Харесай

Щеше ли да има Майли Сайърс, ако нямаше Хана Монтана

Знаем, че Майли Сайръс e всестранно развита персона. И в каквото и занятие да се подвизава, тя постоянно съумява.

Преди да стартира сполучливата си кариера на певица, дълги години Майли бе известна като актриса. Тя влезе в облика на популярната тинейджърската поп звезда Хана Монтана в едноименния сериал, който се излъчваше по Disney Channel в интервала от т 2006 до 2011 година

Сега Майли отбелязва 16-та годишнина от премиерата на " Хана Монтана ". По този случай тя разгласява преди дни статус в своя Twitter, към който написа: " Преди 16 години животът ми се промени вечно. Тогава, когато станах Хана Монтана ".

И продължи със особено обръщение към почитателите си: " Заради вашата поддръжка имах опцията да пътувам по света повече от десетилетие и да се срещам с вас, почитателите, които внасяте толкоз доста значителност в живота ми. Вие персонално проправихте пътя ми, за което ще съм постоянно признателна. "

Към обявата Майли, показа видео, в което извършва онлайн един от най-големите шлагери на Хана - " Hoedown Throwdown ". Песента бе включена в пълнометражния Hannah Montana: The Movie, който излезе по кината през 2009 година

През 2020 година в изявление, номинираната за Грами певица показа, че е има предпочитание и е подготвена да повтори ролята си на Хана, напомня People. " Определено бих желала да я възкреся в някакъв миг. Макар че тя се нуждае от огромно видоизменение, защото е заседнала някъде през 2008 година "

Желание, което е малко необичайно, поради, че Майли от дълго време към този момент е излязла от тийнеджърските си години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР