Знаел ли е премиерът за подслушванията на командира на ВВС

...
Знаел ли е премиерът за подслушванията на командира на ВВС
Коментари Харесай

Кутев: Знаел ли е Борисов за подслушванията

Знаел ли е министър председателят за подслушванията на командира на Военновъздушни сили ген. Цанко Стойков - това пита депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев.

" Въпрос по отношение на използване на специфични разследващи средства от ДАНС по отношение на командира на Военновъздушни сили " е дефиниран въпросът на социалиста, който е импортиран на 31 януари. А от уеб страницата на Народното събрание излиза наяве, че е в развой на обработка. ДАНС е профилираният орган към Министерския съвет. Държавна организация " Технически интервенции " (ДАТО), която осигуря и ползва СРС-та, също е подчинена на Министерския съвет.

Преди дни изтекоха диалози сред ген.-майор Цанко Стойков и Румен Радев. От тях излиза наяве, че Стойков оповестява на президента за инспекция по отношение на назначението на Десислава Радева във Военновъздушни сили през 2014 година, когато тя още не е брачна половинка на президента. Темата повдигна въпроса дали е правомерно да се подслушва настоящ държавен глава, а от прокуратурата побързаха да кажат, че създаването не е била против Радев и че това не били специфични разследващи средства (СРС). Не стана ясно за какво е бил подслушван Стойков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР