Знаел ли е премиерът, че неговите подчинени подслушват президента в

...
Знаел ли е премиерът, че неговите подчинени подслушват президента в
Коментари Харесай

Радев: Знаел ли е премиерът, че съм подслушван в грубо нарушение на закона?

" Знаел ли е министър председателят, че неговите подчинени подслушват президента в жестоко нарушаване на закона. И в случай че го е знаел за какво е позволил закононарушението. Ако не го е знаел, значи министър председателят е човек некадърен да ръководи тези служби? ", разяснява президентът Румен Радев.

В сряда президентът остро подлага на критика държавното управление и прокуратурата. Според него кабинетът се е провалил в редица структурни браншове, а прокуратурата и службата " проспиват " нарушаванията му.

" Как тези бдителни органи проспаха водната рецесия, боклуците, публичните поръчки с нарушаване, срутва на комерсиалния указател, хакерските офанзиви в Национална агенция за приходите и хазарта и че плащаме самолети 4 генерации по-скъпи от 5 генерации и остава и различен въпрос: Защо господин Гешев вижда престъпност и корупция на всички места другаде с изключение на в Министерски съвет, където се харчи от първо лице. Във всяка една страна хранителната среда за корупцията е там, където се усвоява бюджетът ", уточни Радев.

" Знаел ли е министър председателят, че съм подслушван "

Президентът разяснява, че публикуваният от прокуратурата запис на диалога му с командира на Военновъздушните сили ген. Цанко Стойков е противозаконен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР