Знаехте ли, че появата на пъпки по лицето издава, че

...
Знаехте ли, че появата на пъпки по лицето издава, че
Коментари Харесай

Появата на акне издава сериозни здравословни проблеми

Знаехте ли, че появяването на пъпки по лицето издава, че имате съществени здравословни проблеми?

Но не се плашете авансово, ами прочетете какво издава тяхното местонахождение. Именно това демонстрира с какво може да е обвързван вашия проблем, както и по какъв начин да го разрешите.

Между веждите
Пъпките, които се появяват сред веждите демонстрират проблеми с черния дроб. Това може да значи, че тялото ни е претрупано с изчистване от токсините. За да подпомогнете работата му, ограничете продуктите от скотски генезис и започнете да хапвате повече пълнозърнести храни и зеленчуци. Пийте доста вода.

По носа
Пъпките, които се появяват на носа демонстрират, че имате сърдечни проблеми. Замърсяването, високото кръвно налягане и заседналия метод на живот се отразяват върху здравето ан сърцето ни. За да подобрите неговата активност, започнете да вършиме извършения, пийте зелен чай и внимавайте с мазните храни. Задължително е да поддържате здравословни равнища на холестерола.

По челото
Еднообразното хранене с храни, небогати на витамини и минерали, стресът и прекомерната консумация на алкохол може да докара до появяването на пъпки по челото. За да се справите с този проблем, се фокусирайте върху приема на сурови храни, като е наложително да ги дъвчете добре. Пийте доста вода и спете задоволително и напълно скоро ще видите, че кожата ви се е изчистила.

 beauty

 

По бузите
Пъпчиците, които имате по бузите издават, че имате проблем с белите дробове, провокиран най-вероятно от нечистия въздух, тютюневия пушек и астма. Няма смисъл да ви споделяме какъв брой нездравословни са цигарите за вашето здраве и красорта, само че ето ви още един мотив да спрете пушенето. За да подобрите здравето на белите дробове пък, може да започнете с лек спорт и да добавите в менюто си доста зеленолистни зеленчуци.

Над устните и по брадичката
Пъпките, ситуирани над устните и по брадичката демонстрират, че ядете прекалено много мазнини и сладкиши. Приемът на прекалено много кофеин и алкохол също може да докара до пъпки на тези места. Погрижете се да хапвате повече здравословни храни, включете доста плодове и повече артикули с фибри.

По челюстта и шията
Ако прекарвате прекомерно малко време на слънце и сте повече време под изкуствена светлина в офиса или вкъщи, в случай че прекалявате и с нездравословните храни, тогава не се чудете за какво имате пъпки по челюстта и по шията. Започнете да прекарвате повече време навън всеки ден и се върне към здравословната диета, като се фокусирайте повече върху меню с доста пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци. Избягвайте месото и млечните артикули, защото те са нечисти с доста хормони.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР