Знаехте ли, че можете да използвате торбичките чай за още

...
Знаехте ли, че можете да използвате торбичките чай за още
Коментари Харесай

Изненадващи приложения на торбичките за чай

Знаехте ли, че можете да употребявате торбичките чай за още доста други неща в семейството, за които даже не допускате, с изключение на с цел да им се наслаждавате? Ние ще ви споделим кои са те!

Привличане на хлебарки
 Пречистете черния си дроб с тези отвари от националната медицина Пречистете черния си дроб с тези отвари от националната медицина
Почистването на черния дроб с лечебни билки се смята за най-хубавия способ за грижа и лекуване на черния дроб. Като цяло билките, които прочие..

Заварете една супена лъжица чай с вряла вода и оставете да постои за 5 минути, като по-късно добавите сварен жълтък, чаена лъжица борна киселина, брашно и захар. Направете от сместта дребни топчици и ги наредете там, където излизат хлебарките. Пазете тези места от животни и дребни деца, а хлебарките ще изчезнат до две седмици.

За зеленият чай се споделя, че е доста добър герой против молците. Поставете чинийка с ароматната билка в дрешника си и молците сами ще си тръгнат.

Чаят можете да употребявате и с цел да боядисвате тъкани: трикотажни салфетки, покривки за маса, пана, и тн. За да постигнете това ви трябват просто 2 супени лъжици чаени листа, които ще залеете с литър вряла вода. Поставяте ги на котлона и добавяте 2 ч.л. сол. Варите в продължение на към 5 минути, след което накисвате стремежи плат за 10-15 минути. След това изплаквате в студена вода, където сте добавили и оцет.
 12 приложения на СОЛТА, с които домът ви ще свети 12 приложения на СОЛТА, с които домът ви ще свети
Солта е нещо, което може да се откри във всеки дом. Но с изключение на, че прави ястията по-вкусни тя има доста други приложения, които може да...

Чаените листа, също по този начин, сполучливо връщат блясъка на мебелите и повърхностите от дърво. Почиствате ги както нормално и преди да е изсъхнала повърхността, незабавно я избършете с забрадка напоена с чай (една супена лъжица чай, залята с литър вряла вода, а по-късно смесвате с хладка вода и разтворът е готов).

Използвайте тези хитрини и направете живота си по-лесен!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР