Знаехте ли, че можете да гледате ексклузивни видеа в Steam?

...
Знаехте ли, че можете да гледате ексклузивни видеа в Steam?
Коментари Харесай

Valve премахва категорията видеоклипове от Steam

Знаехте ли, че можете да гледате извънредни видеа в Steam? През последните години е качвано видеосъдържание на платформата, състоящо се от къси или документални филми. Но защото никой не знаеше, че ги има, и затова никой не ги гледа, Valve дискретно ще ги отстрани. Новината показа представител на Valve в изказване в мрежата:

„За предишните няколко години ние се опитахме да разтеглим Steam отвън границите на игрите и софтуера, като изградихме видео платформа, която поддържа платено и гратис наличие. Разучавайки какво в действителност гледат потребителите, ни стана ясно, че би трябвало да фокусираме напъните си върху предложение на наличие, което е непосредствено свързано… с игрите и софтуера, продавани в Steam„.

Тоест филми, свързани с видеоигри, най-вероятно към момента ще могат да се купят от магазина. Видео, което няма връзка с тематиката, просто ще изчезне с цялата секция „Видео“. Ако обаче към този момент сте си купили някакъв филм, който е бил свален от платформата, той към момента ще е наличен за вас. И в този момент имате шанса да го изтеглите още веднъж и да го гледате.

Действието на Valve най-вероятно е обвързвано с възходящата конкуренция от страна на каталога Epic Games Store. Миналата година компанията реши да почисти библиотеката си и отстрани цели 170 игри с нездравословно наличие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР