„Знаех, че Харви Уайнстийн е дупка и женкар.“ Това заяви

...
„Знаех, че Харви Уайнстийн е дупка и женкар.“ Това заяви
Коментари Харесай

Мат Деймън: Знаех, че Уайнстийн е дупка

„ Знаех, че Харви Уайнстийн е дупка и коцкар. “ Това съобщи холивудският артист Мат Деймън в изявление пред ABC.

Уайнстийн до скоро беше един от най-успешните и уважавани кино продуценти в Съединени американски щати. През последните седмици обаче едни от най-известните актриси разкриха, че той ги е тормозил полово и е издевателствал над тях.

„ Трябва да прекараш пет минути с него, с цел да схванеш, че е гамен и агресор. Това беше неговата легенда. Можеш ли да оцелееш след среща с Харви Уайнстийн?

Хората споделят, че всички са знаели за него. Да, аз знаех, че е дупка. Той беше горделив с това. Знаех, че е коцкар. Ако аз бях жена, нямаше да желая да се омъжа за него, само че това не е моя работа. Не съм си имал и визия обаче от какъв мащаб са били всички тези полови злоупотреби.

Бен Афлек ми сподели, за това, че той е тормозил Гуинет Полтроу. На времето Бен имаше връзка с нея. Ние работихме дружно в „ Талантливия господин Рипли “. Никога не съм я разпитвал за това.

Тя обаче реализира някакво съглашение за почитание. Та тя беше първата дама на Miramax. Някак си се разбра с него.

Работил съм по пет кино лентата с Уайнстийн. Никога не съм предполагал, че той прави сходни неща. Ако той е тормозил някой край мен и аз не съм го видял, в действителност скърбя. Това обаче в действителност не беше чак толкоз очевидно “, съобщи Деймън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР