Знае се, че сексът влияе положително на настроението, ободрява и

...
Знае се, че сексът влияе положително на настроението, ободрява и
Коментари Харесай

Секс за красота: Четири ползи за външния вид

Знае се, че сексът въздейства позитивно на настроението, ободрява и понижа напрежението. Някои считат, че той е и положително упражнение за намаляване. Но има още няколко изгоди за тялото и организма, демонстрират изследвания. Ето и кои са те, съгласно американското издание на "Cosmopolitan ".

За девойки: По-големи гърди
Сексуалният акт работи позитивно на гърдите - зърната като че ли щръкват, бюстът изпъква, а преди акт може да ви се коства по-увиснал. Някои експерти споделят, че даже гърдите леко се издуват и за известно време наподобяват по-големи.

Свежа кожа
След секс равнището на ендорфините скача, което пък работи противовъзпалително на организма и кара кожата да наподобява по-добре. Повишават се равнищата и на естрогенът, който подхранва еластичността на кожата и подтиква производството на колаген. Сякаш кожата стартира да свети.

По-плътни устни
Предиградата е значима за секса, освен, с цел да се насладите на прекарването. Обикновено преди самият акт да се случи, има доста буйни целувки, а по този начин се задейства кръвния поток. Това повлиява на устните - те стават по-обемни, червени и така нататък

Румени бузи
Страстното прекарване в леглото кара сърцето да бие по-бързо, покачва кръвообращението, уголемява кръвоносните съдове. Така лицето и най-много бузите получават розов цвят. Изглеждате по-сийни и лъчезарни, а дамите не се нуждаят от руж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР