Значително повече майки (61 процента), отколкото бащи (42 процента), намират

...
Значително повече майки (61 процента), отколкото бащи (42 процента), намират
Коментари Харесай

Повече майки, отколкото бащи, намират за предизвикателство да отговарят на стандартите за родителство, установява проучване

Значително повече майки (61 процента), в сравнение с татковци (42 процента), намират за предизвикателство да дават отговор на публичните стандарти за положително родителство, отчет за родителството откри.

Докладът Mammies and Daddies, оповестен в сряда от Coyne Research, разкрива голямото влияние на родителството в Ирландия.

Сред основните тематики, включени в отчета, са по какъв начин родителите възприемат личната си стойност и достолепие, по какъв начин считат, че фамилната единица ги цени, и в по-широк проект по какъв начин считат, че обществото цени тяхната роля.

Показателно е, че единствено доста дребен % от родителите (4 процента) намират за доста елементарно да се приспособят към публичните усещания и напън да бъдат положителни родители.

Почти две трети от родителите (65 процента) имат са почувствали финансовата тежест на родителството, акцентирайки, че техните финанси са били отрицателно повлияни, откогато са станали родители.

По-сериозно изобретение демонстрира, че повече от четирима на вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР