Значителни са материалните щети от бутнатите стълбове от шофьор на

...
Значителни са материалните щети от бутнатите стълбове от шофьор на
Коментари Харесай

МВР-Монтана: Сериозни са материалните щети от бутнатите стълбове от фирма Каро Трейдинг

Значителни са материалните вреди от бутнатите стълбове от водач на компания "Каро Трейдинг " в село Расово, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Вчера, към 14 часа, на ул. "Гео Милев ", възрастен чиновник на компанията повали бетонните съоражения в обитаемото място и остави цяла улица без ток. За случката заяви само организация BulNews.



По данни на Министерство на вътрешните работи сигналът за случая е постъпил към 14.30 часа в Участък Медковец. Обадилият се декларирал, че при ремонт на пътя 60-годишен чиновник на компания "Каро Трейдинг " повалил 10 железобетонни стълба с товарен автомобил „ ДАФ” със софийска регистрация. При бутането на бетонните съоражения, благосъстоятелност на електроразпределителна компания са нанасени обилни материални вреди. При рухването им са развалени и портите на две от къщите.
Местопроизшествието е посетено от чиновници на Участък Медковец и „ Пътна полиция” при районното ръководство в Лом. Служителите на реда тествали лидера за приложимост на алкохол, като резултатът бил негативен.
Извършен е оглед и формирано досъдебно произвеждане, а нанесената вреда е в развой на изясняване, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР