Значителни ръстове на онлайн потреблението на туристически услуги в световен

...
Значителни ръстове на онлайн потреблението на туристически услуги в световен
Коментари Харесай

Да резервираш онлайн – тенденции и препоръки

Значителни растежи на онлайн потреблението на туристически услуги в международен мащаб демонстрира неотдавнашен отчет на един от най-големите откриватели в туризма Skift. Само две от най-големите онлайн туристически организации в света, основани в Съединени американски щати и Европа, генерират стотици  милиарди годишен брутен оборот от резервации на хотели, самолетни билети, коли чартърен и други туристически услуги посредством интернет и се оказват едни най-големите рекламодатели в света въобще.  

Тенденцията е към все по-мащабно разширение на предлаганите услуги и снабдители и превръщането на тези платформи в all-in-one място за организация на пътувания. Те дават на потребителите опция за елементарно съпоставяне на голям брой предложения, комфортни резервации и конкурентни цени.

Големите играчи се надпреварват да прибавят към своите бази все по-голям брой хотели и превозвачи от целия свят, а голяма скорост набира и предлагането на различно настаняване (отдаване чартърен на персонална собственост), заведения за хранене, ваканциионни пакети, екскурзии, билети за разнообразни атракции, събития и други. 

Най-голямата онлайн туристическа организация у нас, eSky, e към този момент 10 години на българския пазар, само че макар своя опит и огромен брой клиенти, у нас към момента среща прочут песимизъм и потребителски въпроси като:

Сигурни ли са онлайн резервациите?

Онлайн резервациите са освен огромно улеснение и облекчение за потребителя, само че и са задоволително сигурни, стига да объръщате внимание на някои елементи при избора на уебсайт, от който да резервирате.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР