Значителна облачност ще обхване цялата страна днес. Вечерта в северозападните

...
Значителна облачност ще обхване цялата страна днес. Вечерта в северозападните
Коментари Харесай

Времето се разваля. Ето кога ще вали

Значителна облачност ще обхване цялата страна през днешния ден. Вечерта в северозападните региони ще превали слаб дъжд. В източните региони от страната ще духа слаб южен, в Дунавската низина запад-северозападен вятър. Максимални температури сред 5 и 10 градуса, в югозападните региони до 13 градуса, в Пловдив към 8 градуса.

Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна.
 
През нощта против понеделник на доста места в Северна България ще има валежи от дъжд, а след среднощ, с проникването на по-студен въздух от североизток, в Предбалкана и високите полета на Западна България ще превали сняг. Над Черноморието ще има забележителна облачност, с повече слънце над южното крайбрежие. Ще духа слаб, преди обяд до сдържан южен вятър. Максимални температури на въздуха 7-9 градуса.

 

Над планините ще има забележителна облачност, само че съвсем без дъжд. Ще духа най-вече сдържан запад-югозападен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 6 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.

В началото на идната седмица, на 19 и 20 февруари, ще доминира облачно време. С спирания и тук-там ще превалява, най-вече едва, ще има и дъжд, и сняг. Дневните температури ще се понижат
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР