Значи патриотите“ непрекъснато лансират идеята, че само грамотни трябвало да

...
Значи патриотите“ непрекъснато лансират идеята, че само грамотни трябвало да
Коментари Харесай

Журналист:„Патриоти“, престанете с тъпотиите си за образователен „ценз!“

Значи „ патриотите “ непрестанно стартират концепцията, че единствено грамотни трябвало да могат да гласоподават.
Ужасно са ми досадни тези хора, в това число и Петър Москов с глупавия си „ закостенял “ план КОД.

По необясними аргументи никой от „ патриотите “ не приказва за това, че казусът с купения цигански избор ще спре, когато да вземем за пример една прокуратура, данс, мвр и едни други служби в БГ се задействат и опандизят за доста години купувачите на гласове – като тези, които направиха циганските гета да гласоподават под строй за Юрданка, да вземем за пример.

Грамотността или неграмотността нямат НИКАКВО значение!

Има значение само дали държавните органи си правят работата, а те не я правят, тъй като са подвластни от същите тези нарушители, които купуват гласове!

От началото на прехода до в този момент – нито един от „ самостоятелните “ основни прокурори не е пресякъл практиката за всеобщо пазаруване на гласове – няма нито един опандизен върховен партиен необут, от която и да е партия, тъй като за това няма никаква политическа воля.

Ако се пресекат закононарушенията за пазаруване на гласове необразованите роми просто няма да гласоподават, а грамотните ще гласоподават по съвест. Така че, „ патриоти “, престанете с тъпотиите си за учебен „ ценз! “

Татяна Кристи, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР