Значи майките имат право да умират всеки ден, само защото

...
Значи майките имат право да умират всеки ден, само защото
Коментари Харесай

Бенатова избухна срещу несправедливостта: В България всичко е простено! Публичните обиди, грубостта към избирателите, нескритата дискриминация

Значи майките имат право да умират всеки ден, единствено тъй като са решили да не изоставят децата с увреждания. Ама безшумно. Вкъщи. Други права нямат. Особено са лишени от право на отвращение и разходки на открито с децата си. А Валери Симеонов и други считат, че имат право да ги поучават, до " умиране " от засегнатост. Покрай тях и всички нас. Така разяснява скъпите билети и последвалата след тях лавина от мнения Миролюба Бенатова на страницата си във фейсбук.

Последно Симеонов се изказал, че не им било работа (на майките) да гледат цената на скъпите билети в първа класа до Съединени американски щати, тъй като по този начин ставало в последния миг. Иначе дамата била експерт и трябвало да си остане в министерството. А и била от неговата квота! Важен подробност. Добре. Дори и съответната зам. министърка да не е отговорна за близо 9те хиляди лв. за билети, кой в МТСГ е позволил това разхищаване да стане факт, поради забавянето на решението дали е значимо да се върви в Ню Йорк или не. Поканата отлежава от март, а в този момент е юни. Все някой би трябвало да понесе отговорността, тъй като разходът си е разход и е масраф от нашите налози. И друго. Може ли Валери Симеонов и Димитър Манолов да се извинят на българските жители, без значение майки или не. Разбрах, че Манолов съветвал майките " да спрат към този момент да ги разхождат по улиците тия деца ". Днес съжалил, че е споделил по този начин, но то аман от извининия. Излиза, че в България всичко е простено. Публичните обиди, пренебрежителното отношение към цели публични групи, неналичието на нормално състрадание, грубостта към гласоподавателите, нескритата дискриминация. И? Какво би трябвало да стане, с цел да се обидим?! 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР