Зловредни са значението и ползите на СЕТА. Това каза депутатът

...
Зловредни са значението и ползите на СЕТА. Това каза депутатът
Коментари Харесай

От Атака няма да подкрепят СЕТА, определиха споразумението като зловредно

Зловредни са смисъла и изгодите на СЕТА. Това сподели депутатът от „ Атака “ Павел Шопов по време на разискванията на СЕТА.
Той уточни, че " Атака " няма да го поддържа и това е трайна позиция на партията най-малко от 10 години насам..
„ На пръв взор банална, рутинна ратификация, само че не е по този начин. Изключително значим акт, който ни следва да приемем или да не приемем. Тук трябваше да има най-малко няколко уважаеми господа министри. За доста от хората, които са първи мандат в Народното събрание тематиката е нова. Не е нова обаче за нас, които сме от дълго време в Народното събрание. Това е неволя за някои хора, че знаем защо става дума.
„ От „ Атака “ от 2009 година предупреждавахме за зловредното значение и изгоди от този контракт, който тогава се приготвяше. Мина много време от този момент и в този момент умерено можем да отчетем какъв брой прави сме били и по какъв начин други политически сили и народни представители идват на нашето. Те вървяха договарянията с две страни паралелно. Преговорите бяха от една страна с Канада, а от другата със Съединени американски щати “, сподели още Шопов, представен от Фокус.
Според него доста може да се приказва върху конкретиката. " Въпросното съглашение има мощно идеологическо значение ", сподели още Шопов. Според него това е измежду последните опити неориберализма да влезе в Европа, да успее да влезе в законодателството на европейските страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР