Зловещото изчезване на Даяна Луиза Огат …В историята на криминалистиката

...
Зловещото изчезване на Даяна Луиза Огат …В историята на криминалистиката
Коментари Харесай

Зловещото изчезване на Даяна Луиза Огат

Зловещото изгубване на Даяна Луиза Огат …В историята на криминалистиката има доста случаи на мистериозни изгубвания, които в никакъв случай не са били позволени (HiddenTruth.site). Тези случаи постоянно са заобиколени от загадки и странни доказателства, които постоянно са откривани напълно инцидентно, само че към момента не са довели до никакъв излаз.Един от тези случаи на изгубване е на жена, която оставя след себе си доста странни и плашещи доказателства, само че по този начин и не е открита.В началото на 80-те години на предишния век, американката Даяна Луиза Огат била просперираща жена, със семейство, брачен партньор и три деца. Един ден, тя отключва психологични проблеми, поради които й става мъчно да бъде непрекъснато вкъщи с децата си и да извършва отговорностите си на стопанка.Психиатърът й сложил диагноза “биполярно разстройство ” и й предписва лекарства. Но, Даяна постоянно забравяла да ги приема, а пристъпите й на нервност и гняв почнали да се случват все по-често. Поради това, бракът й се разпаднал, а настойничество над децата взел татко им.


 s1 3 - Зловещото изгубване на Даяна Луиза Огат
Жената изцяло се сринала, почнала да приема опиати и да злоупотребява с алкохол. В този интервал, сестра й Дебора й предлага да се реалокира при нея в град Хъдсън (Hudson), Флорида. Даяна се успокоила и най-сетне почнала да живее съвсем естествен живот. Но, това траяло единствено няколко години.На 10 април 1998 година, Даяна Огат напуща къщата си към 11 ч. и потегля в незнайна посока. Според съседите, в предходните дни тя била в положително въодушевление и нищо не показвало, че още веднъж има някакви проблеми.Вечерта тя не се върнала вкъщи. На другия ден също.Когато полицията почнала да я търси, се оказало, че в деня на изгубването си, Даяна била забелязана на няколко места, в това число и в бар Hay Loft. Барманът споделил, че тази жена е била в бара и е пила напитки. След известно време се напила и по тази причина, той отказал да продължи да я обслужва.По-късно същия ден, един водач видял жена, наподобяваща на Даяна Огат да върви сама от едната страна на автомагистрала 19, на север. И на 14 април, т.е. 4 дни след изгубването й, сервитьорка от крайпътния хотел Gulf, видяла дамата да вечеря в кафенето. Тя била сама и не изглеждало, че има потребност от помощ.След това, никой различен не е виждал Даяна. Тя изчезва без диря …Когато полицията стартира да проверява случая на изгубването на Даяна Огат, те първо обърнали внимание на плашещо гласово известие, което е получено вечерта на 14 април по телефонния секретар на майката на Даяна.На записа се чували ужасни звуци, като че ли се води яростна битка, някой биел различен човек, крясъци и тон от влачене. В този запис, гласът на Даяна Огат се чува единствено един път. Жената викала: “Помощ! Помогни ми! Пусни ме! ”Чувал се и дрезгавият глас от някой различен, който споделя:„ Хей! Дай ми това! “След това, записът прекъсва.

 s2 3 - Зловещото изгубване на Даяна Луиза Огат
Телефонният секретар регистрира, че позвъняването е получено от място, наречено Starlight в Одеса (Odessa), Тексас. В този град, Даяна Огат е живеела преди да се реалокира при сестра си.Четете още: След 10 години е открито тялото на липсващ човек на работното му мястоКогато обаче полицията стартира да проверява повикването, се оказва, че в Одеса няма място, наречено Starlight. Но, в Хъдсън има шест такива места и никое от тях не разкрива изходящо позвъняване на номера на майката на Даяна. Това била първата мистична мистерия.На 15 април, локална жителка на Хъдсън се разхождала по автомагистрала 19 и остава ужасена, когато открива отсечен човешки пръст в прахта и мръсотията в профил на пътя. Жената била толкоз уплашена, че не споделила на никого за находката си. Но, на идващия ден, тя разказала на приятеля си и той се обадил в полицията.Полиците изпратили пръста за разбор.Установило се, че той е на Даяна Огат. Преди това, Даяна неведнъж била арестувана за пиянство на алкохол на публични места и по тази причина пръстовите и отпечатъци били в системата на полицията.Веднага е стартирано търсене на други елементи от тяло в региона на автомагистрала 19, само че макар претърсването на всички подозрителни места и контейнери за отпадък, нищо друго не било открито.Две седмици по-късно, във фризера на магазин за хранителни артикули в град Одеса, е открит пакет, в който били усърдно сгънатите облекла на Даяна Огат. Този магазин е единствено на миля от остарялата къща на Даяна. Никой от чиновниците на магазина не можел да изясни по какъв начин пакетът е попаднал във фризера.Изминават две години, през които не са открити други доказателства по случая с изчезналата Диана Огат. През цялото това време, роднините на изчезналата дами не спирали с опитите да разрешат тази мистерия сами.Братът на Даяна и приятелката му, решили да ревизират фризерите на други сходни магазини в Одеса и Хъдсън, а по-късно и в други градове на същите щати. Те изразили концепцията, че нарушителят може да е разпръснал нещата на Даяна в разнообразни хладилници.През 2000 година, във фризера на магазин в Паско (Pasco County), във Флорида, братът на Даяна открива дребна чанта за кръста, върху която била надписана думата „ Даяна “, и в която намерили женска козметика: очна линия, паста за зъби, розово червило и парфюм.Официално, в никакъв случай не е открито, че тези неща принадлежат на Даяна Огат, само че майката на Даяна споделя, че всички те наподобяват на тези, които е виждала при щерка си. Изглеждало необичайно, че тези неща са били две години във фризера и никой не ги е разкрил преди този момент. Но, били признати като ново доказателство.

 s3 3 - Зловещото изгубване на Даяна Луиза Огат
Скоро по-късно, ненадейно се появява още едно свидетелско свидетелствуване. Очевидец твърди, че е видял Даяна Огат в крайпътния хотел Coral Sands Motel, на същата автомагистрала 19. Той я вижда същата вечер на 14 април, когато майката на Даяна получава ужасното гласово известие.Когато полицията стартира да ревизира притежателя на мотела – Гари Робърт Евънс, се оказва, че преди този момент, той е бил упрекнат в убийството на мъж вследствие на свада. За известно време, Евънс става първият и единствен обвинен в убийството на Даяна. Но, против него не били открити доказателства, макар, че мотелът бил усърдно претърсен.Оказва се, че две седмици преди изгубването й, на Даяна Огат е отказано лекуване и последното й лекарство свършва тъкмо преди да напусне дома си. Може би дамата е имала душевен рецидив и по тази причина е почнала да се скита напразно из града, вървешком по питейни заведения и хотели.Как обаче това се свързва с отрязания й пръст, сгънатите й облекла във фризера и странното гласово известие? На какъв нарушител е попаднала тя и за какво той стартира да оставя доказателства на такива места, като фризерите в магазините? Какво значат “съобщенията му ”?Може ли Даяна да не е убита, а отвлечена? Пръстът й да е отсечен за заплашване, а тя към момента да е жива? Няма отговори на всички тези въпроси …
Hiddrn truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР