Зловещо престъпление най-вероятно е причината за стрелбата в италианския град

...
Зловещо престъпление най-вероятно е причината за стрелбата в италианския град
Коментари Харесай

Вече има версия за зверската стрелба срещу минувачи в Мачерата, причината била


Зловещо закононарушение най-вероятно е повода за стрелбата в италианския град Мачерата, където няколко души бяха ранени, оповестява „ Ройтерс “. За кръвопролитието е арестуван млад италианец с бръсната глава. Само преди дни тялото на 18-годишна италианка е открито разчленено и прикрито в куфари покрай Мачерата. За зверството е арестуван 29-годишен преселник от Нигерия.   След стрелбата през днешния ден днес стана ясно, че са ранени шест души – имигранти, измежду които и една жена. При извършената полицейска интервенция е задържан бял мъж, италианец, чиито цели явно били африканските имигранти.

Той е на 28 години и се споделя Лука Траини. Около врата му бил завит флагът на Италия. Член е на антиимигрантската Северна лига и е взел участие в последните районни избори, оповестява Би Би Си.   Както БЛИЦ заяви, локални медии осведомиха за пукотевица от прозореца на автомобил малко след 11 ч. локално време. Огън бил открит по двама африкански имигранти. След това били ранени още двама. Няма детайлности за здравословното им положение.   В същото време стана ясно, че следствието за гибелта на тийнейджърката Памела Мастропиетро не напредва изключително. Първоначалната аутопсия не е открила аргументите за гибелта.

Заподозреният нигериец, на който е било отказано леговище предходната година, само че останал да обитава в Италия, отказвал да беседва с полицията.   Свидетели са го видели да носи куфарите до мястото, където по-късно са октирти частите от натрупа на 18-годишната Памела. У него са открити и облекла, оцапани с кръв, и ножове.   Междувременно партиите в Италия, където предстоят избори на 4 март, използваха случая, с цел да завоюват точки в предизборната си акция. Във връзка със случая десни политици упрекнаха левите, че „ имат кръв по ръцете си “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР