Зловещи разкрития за убийството в село ЖелязноРазследва се психично заболяване

...
Зловещи разкрития за убийството в село ЖелязноРазследва се психично заболяване
Коментари Харесай

8-годишната Вилияна прободена 10 пъти от майка си

Зловещи разкрития за убийството в село Желязно
Разследва се психологично заболяване като причина

10 прободни рани по цялото тяло имала 8-годишната Вилияна, която бе заклана точно на Деня на детето в пловдивското село Желязно. За жестокото закононарушение е упрекната майката на момиченцето 30-годишната Лиляна.

Както “Труд” писа, нещастието се разигра в фамилната къща на майката и щерка є. Преди да се стигне до закононарушението 30-годишната Лиляна приготвила момиченцето си Вилияна да отиде на учебно заведение. Малко по-късно техни родственици разкрили телата на детето и дамата в кръв. Те незабавно били откарани към болница, само че Вилияна умряла. В момента лекари се борят за живота на майката, която има прободна рана в корема.

Според главната версия тя се пробола, откакто наръгала щерка си. Все още не е ясна повода за кръвопролитието, само че една от версиите на криминалистите е, че майката е криела психологично заболяване.

Според психиатри две са вероятните аргументи за убийството. Едната е психологично заболяване на майката Лиляна, а втората - свръхнапрежение, което безусловно да е взривило главата й.

“Съседи споделят, че майката е била неустойчива. Самият факт, че е наръгала и себе си повече приказва за неуравновесеност. В противния случай щеше да нападне единствено детето”, сподели психиатърът доктор Веселин Герев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР