Зловещи нови кадри показват колата, която мистериозно се състезава от

...
Зловещи нови кадри показват колата, която мистериозно се състезава от
Коментари Харесай

Зловещо видео показва кола, която се състезава от кея на Вирджиния Бийч, сега под вода, тъй като все още не е ясно дали има някой вътре

Зловещи нови фрагменти демонстрират колата, която мистериозно се състезава от кея на Вирджиния Бийч, в този момент лежаща потопена в Атлантическия океан - защото чиновниците към момента не знам дали е имало някой вътре.

Шокиращият случай, сниман от инцидентен минувач в събота, сподели по какъв начин транспортното средство се движи с превишена скорост по кея на 14-та улица за лов на риба със спирачни светлини, които мигат спорадично, преди да полети в океана.

В последна сметка беше открито с главата надолу на 17 фута под повърхността, при тежки условия, което направи невероятно водолазите да го извадят безвредно или да открият дали има тела вътре, споделиха управляващите.

Видео, снимано от отдалечено ръководено транспортно средство (ROV), демонстрира по какъв начин колата се люлее от течението в мътната вода.

„ Автомобилът ROV не можа да даде ясни изображения или етикети за идентифициране “, написа пожарната в Чесапийк в обява с късия клип.

Сержант от полицията на Вирджиния Бийч Браян Рикардо сподели пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР