Злоупотребява ли игуменката на манастира Света Богородица“ край бургаския ж.к.

...
Злоупотребява ли игуменката на манастира Света Богородица“ край бургаския ж.к.
Коментари Харесай

Злоупотребява ли баба Серафима от манастира край Меден рудник“ с щедростта на бургазлии?

Злоупотребява ли игуменката на манастира " Света Богородица “ край бургаския ж.к. " Меден рудник “ с щедростта на бургазлии. Този въпрос поражда след предизвестието на бургазлията Стефан Минчев, което Burgas24.bg разгласява без редакторска интервенция.

След последния път, когато хора и институции вървяха преди няколко месеца да оказват помощ на баба Серафима, тя е пуснала серия от сигнали до прокуратура и полиция, че са я ограбили. Може би по този начин желае да оправдае перманентната безотговорност и неналичия в тайнствената манастирска каса, в която никой не знае тъкмо какъв брой влиза, а вътре бърка само треперещата, само че не от изтощение бабешка ръка. Иначе сега въпросната личност още веднъж търси помощ и отново е тръгнала по медии, може би и по партии, тъй като моментът е комфортен.

Нека всяка заблудена добра душа, на която й хрумне да оказва помощ на баба Серафима, знае, че след това може да я викат в полицията да хаби нерви и време.

За тези, които не са наясно с проблема, баба Серафима е непризната от Българска православна черква самоназначила се игуменка на едно архитектурно неразбирателство край к-с " Меден рудник ", пресилено наричано манастир. Там вярно е издигната евентуално само църквата, а останалото са параклиси и хотелска част, нацвъкани по стените и на дъното на дере, което при всеки изобилен дъжд събира дъждовните води на покрайнината по силата на физичните закони. Ако разполагате с непотребни пари за предоставяне, има редица дела в поддръжка на заболели деца.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР