Злополучното писмо, с което председателят на Софийския градски съд Калоян

...
Злополучното писмо, с което председателят на Софийския градски съд Калоян
Коментари Харесай

Мафията е в истерия! Г-н Носач на тенис и други сакове, времето ви свършва!

Злополучното писмо, с което ръководителят на Софийския градски съд Калоян Топалов се оплаква от задълбочената инспекция на прокуратурата демонстрира единствено едно. Парализиращ боязън от истината. Няма по какъв начин по различен метод да си разбираем хленченето на Топалов, публикувано от жълтите медии на Прокопиев, против инспекцията, която държавното обвиняване прави в най-големия областен съд в страната.

Вероятно суматохата е превзела тотално Топалов, който неотдавна се прочу с решението на негови сътрудници съдии да разпоредят предварителното освобождение на двама от най-кръвожадните представители на бандата за убийства и отвличания " Наглите ".

По негово време Софийски градски съд се трансформира в оазис на спокойствието за причинителите на тежки престъпни закононарушения.

Топалов, обаче бяга от неуместните въпроси за неналичието на ефикасни присъди в подопечния му съд и вместо това нападна прокуратурата, която прави законна инспекция на активността на Софийския градски съд.

На индивида с черните очила му е доста по-лесно да носи саковете за тенис, а евентуално и някой други на шефа си Лозан Панов.

Формалният ръководител на Върховен касационен съд пръв даде неприятен образец на почитателите си в Софийски градски съд и СРС, като вместо да си прави работата се хвърли в дебрите на политиката.

Сега Панов и компания са в нервност, тъй като играта им завършва. А тогава носенето на сакове за тенис и нещо друго няма да е задоволително, с цел да запазят високите си постове.

Жертвите на тежки закононарушения няма по какъв начин да простят на хората, които отвориха необятно вратите на пандиза за рецидивистите.

Един по един плановете на Костов банкрутираха. " Дай България " загуби борбата на корта. Знае го и Малеева!

Защото от другата страна на мрежата е българският народ. А той не прости, когато усети, че го мамят със съдийска помощ!

Съвсем скоро ще го разбере и носачът на сакове за тенис и други неща!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР