Зложелатели подхвърлят, че Папи всъщност плува на левия бряг“, ала

...
Зложелатели подхвърлят, че Папи всъщност плува на левия бряг“, ала
Коментари Харесай

Папи Ханс Разкри Истината За Личния Си Живот

Зложелатели подмятат, че Папи в действителност „ плува на левия бряг “, но той гледа с усмивка на клюките. „ Не съм гей. Харесвам дами, само че към момента не съм срещнал тази, с която да си паснем. Имам високи условия, а и в този момент няма време за гаджета, посветил съм се на кариерата си “, изясни Трендафилов в персоналния си профил с Инстаграм.

Той не един път е разказвал, че мъчно прежалил красивата португалка Рита Патрочинио, която завладяла сърцето му предишното лято. Хубавата чужденка била в България на отмора за малко, само че съумяла да му влезе под кожата, написа „ Уикенд “. Изпълнителят месеци наред продължавал да мисли за нея, даже й посветил шлагера „ Твой “. Това е единственото парче на риалити звездата от „ ВИП Брадър “, което носи любовно обръщение.

„ Всички ме питат с кой съм, още им споделям, че твой съм “, изпя Папи в песента. Мнозина заподозряха, че лиричният текст е отдаден на някогашната му Дара, само че истината се оказа по-различна.

Трендафилов срещнал Рита на морето, само че случката му траяла единствено два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това любовните им връзки завършили. Известно време поддържали връзка по телефона, само че последователно хубавицата се отдръпнала и разредила позвъняванията. Константин обаче мъчно съумял да я не помни и излял страстите си в ария.

„ Това са най-хубавите връзки с жена, които съм имал в миналото. Просто ми пръсна мозъка “, споделял е Папи. Той не крие, че е изживял бурна, въпреки и краткотрайна обич, която е оставила следи в съзнанието му. Папи се надявал двамата да се срещнат още веднъж и бил подготвен да пътува до Лисабон, единствено с цел да я види, въпреки и за малко, единствено че такава среща не се осъществила.

Константин е безапелационен, че поддържа топли другарски връзки с всичките си някогашни гаджета, в това число и певицата Дара. Двамата бяха дружно към година, само че другите им визии за бъдещето ги разделиха.

Връзка

В момента изпълнителят е самичък и не мисли за сериозна връзка. Дал си е отмора, с цел да осмисли всичко, което му се е случило в персонален проект и да освободи място в сърцето си за нови страсти. Казва, че обича децата, даже напълно неотдавна сестра му го направи вуйчо, но самият той не се усеща подготвен да бъде татко.

Константин се е посветил на кариерата си и твърди, че работата го е избавила в най-трудния интервал в живота му – гибелта на татко му.

Папи Ханс не е подготвен за нова сериозна връзка сн. Инстаграм

Папи към този момент не мисли да взе участие в други риалити формати. Опитът му във „ ВИП Брадър “ му бил задоволителен, с цел да го убеди, че това не е за него, а и да го откаже от други сходни участия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР