Злобата разяжда човека“! Тази велика фраза ми каза преди време

...
Злобата разяжда човека“! Тази велика фраза ми каза преди време
Коментари Харесай

„Неудобните“: Реваншистите олекват и потъват в канала!

„ Злобата разяжда индивида “! Тази велика фраза ми сподели преди време един по-умен и по-мъдър от мен човек. След последните събития в правосъдната ни система този израз още веднъж се проясни в моето схващане. А точно:

В последните седмици основният прокурор Иван Гешев върви на екскурзии... опс визити първо в Съединени американски щати, а във вчерашния ден и в мониторинговата група LIBE в Европейския парламент в Страсбург. Тези негови ходове трябваше да му донесат външна отбрана. която да го защищити от „ неприятните “ политици, които желаят да го отстранят от поста основен прокурор.

Иван Гешев обаче не съумя да получи, това за което върви до Франция. Трябваше той да има 30-минутно чуване, което бе понижено на 15 - от почитание, че нашенецът е пропътувал дистанцията от България до европейската институция. Унижението, което е изпитал Гешев е едно от най-неприятните преживявания в кариерата му на основен прокурор. Изритан като мръсно коте, Иван Гешев не пожела да разяснява пред представители на българските медии, за какво е била понижена толкоз фрапантно процедурата по чуването му.

Екипът на www.neudobnitebg.com разбра, че Иван Гешев блъфира от самото начало с имена на остарели проблеми, които в този момент претопля, с цел да стане забавен на българското общество. За тези случаи се оказва, че няма никакви действителни доказателства и това е станало ясно на европейските ни сътрудници, които са „ били “ гласовит пестник в лицето на към момента основния ни прокурор, който се опита с реваншистки дейности да се хареса на жадната за политическа плячка навалица, само че по този начин единствено ОЛЕКНА И ПОТЪНА В КАНАЛА!!!

Виктор Генев, „ Неудобните “

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР