Злобата и омразата ще съсипе БСП. Това председателят на БСП-София

...
Злобата и омразата ще съсипе БСП. Това председателят на БСП-София
Коментари Харесай

Паргов сдъвка варненските социалисти

Злобата и омразата ще съсипе Българска социалистическа партия. Това ръководителят на БСП-София Калоян Паргов пред варненски социалисти, които търпеливо през целия ден стояха пред централата на Българска социалистическа партия, само че не бяха позволени на съвещанието на Националния съвет, написа "Труд ".

„ Опасно за Българска социалистическа партия е да няма разговор “, добави Паргов. По същото време вътре говореше водачът на БСП-Варна Борислав Гуцанов.

„ Ръководството на Българска социалистическа партия подмени листата за общински съветници за Варна, без да се съобрази с нашите номинации “, обявиха пред Паргов недоволните от Корнелия Нинова и Кирил Добрев. „ Необходим е разговор, само че вътре в партията “, отговори им Паргов.

Пленумът в неделя стартира с кворум от 115 души, а на съвещанието участваха кметове от партията и общински съветници. Проектът на дневен ред целеше да не се даде думата на вътрешната съпротива.

След като Добрев показа политически разбор и оценката на управлението за резултатите от локалните избори, думата взе и проф. Румен Гечев, който разгласи различния Бюджет 2020.

За да се отклони вниманието от настояванията за оставка на Нинова, управлението на „ Позитано “ 20 се разгласи за осъществяване на цялостен цикъл доклади и избори в Българска социалистическа партия, които да започват още през декември месец. Мандатът на 49-тия конгрес на Българска социалистическа партия, който е най-висшият конгрес на партията, изтича при започване на месец май идната година.

Към момента пленумът към момента не е завършил, само че настройките са, че партията ще мине на вид цялостен цикъл доклад и избори.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР